Ajánlatok Felszerelés Hírek Navigáció

Megtanulja vezetési szokásainkat a Mio új autós navigációja

Praktikus smart funkciók sorát tudja a tajvani világcég legújabb GPS-e

Újgenerációs, intelligens GPS-t dob piacra Magyarországon a világ egyik legnagyobb autós navigációs készülék gyártója, a Mio. A Spirit 7500 LM névre keresztelt eszköz segít elkerülni a dugókat, megkeresi az úti célunkhoz legközelebbi parkolóhelyet, és a vezetési stílusunkat is megtanulja, hogy ez alapján határozza meg a számunkra legideálisabb útvonalakat.

Mio_Spirit 5inch_angled_Menu_HUEzekben a napokban kerülnek a hazai boltok polcaira a Mio újgenerációs Spirit autós navigációs eszközei, melyek közül a zászlóshajó a 7500 LM modell. Egy GPS esetében bivalyerősnek számító, 800 MHz-es processzorral felszerelt eszköz az eddigieknél gyorsabb útvonaltervezést tesz lehetővé. Az új Mio navigáció másik fontos alapvető újítása a Phoenix 1.8 operációs rendszer, mely szintén gyorsabbá, hatékonyabbá teszi az eszköz használatát. A Spirit 7500 LM navigációt 5” méretű szuper széles kijelzője és a rengeteg, vezetést könnyítő praktikus, smart funkciója teszi valódi, pótolhatatlan közlekedési asszisztenssé.

A vezetési stílusnak megfelelő ideális útvonal

Az eszköz LearnMe Pro™ funkciója rögzíti és tárolja a sofőr vezetési stílusára vonatkozó információkat, és ezek figyelembevételével határozza meg az aktuális útvonaltervet. A Mio Spirit 7500 LM navigáció további hasznos intelligens funkciója az IQ Routes™ technológia, mely folyamatosan valós idejű információkat gyűjt össze az utakról több millió járművezetőtől származó adatok alapján, szintén annak érdekében, hogy a GPS a legideálisabb útvonalat tudja megtervezni.

Intelligens parkolási segéd és sávasszisztens

A Mio navigációja a parkolóhely keresés terhét is leveszi a járművezető válláról: a Parkolási Asszisztens mód segítségével a készülék automatikusan megmutatja a parkolóhelyek listáját, amint a jármű a megadott úti céltól egy kilométeren belüli távolságra ér. A Find my car funkció gyalogosan közlekedve segít abban, hogy a sofőr könnyedén megtalálja a leparkolt autót, ami sok bosszúságtól kímélheti meg a felhasználókat.

Egy másik nagyon praktikus funkció a Sávasszisztens, ami abban jelent óriási segítséget, hogy kanyarodásnál, vagy autópályán lehajtás előtt a GPS pontosan, 3D-ben megmutatja, hogy a sofőrnek melyik sávot kell választania, hogy a kívánt irányba tudjon továbbhaladni.

Élettartamra szóló térképfrissítés

A Spirit 7500 LM térképeit a világ egyik legnagyobb fejlesztője, a Tele Atlas biztosítja. A készülékhez élettartamra szóló térképfrissítési szolgáltatás jár: évente maximum négy alkalommal lehet letölteni díjmentesen a legfrissebb térképeket. A készülékre 44 európai ország térképe van előretelepítve, de a Mio világtérkép kínálata lehetővé teszi egy-egy ország térképének rövidebb időre – például nyaralásra, üzleti történő kölcsönzését is.

A Mio Spirit sorozatát összesen négy készülék alkotja, a most debütáló 7500 LM és 7550 mellett, a kistestvér, 4” méretű 5400 LM készülékek is hamarosan elérhetőek lesznek Magyarországon.

A Mio Spirit 7500 LM navigáció május 25-től kapható itthon, már bruttó 43.990 ezer Ft-tól.

További termékinformáció: http://eu.mio.com/hu_hu/

###

További információ a Mio Technology-ról:

A Mio fejlett mobiltechnológiára alapuló termékeket fejleszt és értékesít. A vállalatot 2002 májusában alapították, jelenleg Tajvanban, Kínában, Európában, Észak-Amerikában, Ausztráliában, Japánban és Dél-Koreában folytatja tevékenységét. A Mio világszerte 900 munkavállalót foglalkoztat és 38 országban értékesíti termékeit. A Mio termékeket Magyarországon az IT és flottamenedzsment területére specializálódott AROBS Pannonia Software forgalmazza. http://eu.mio.com/hu_hu/

Forrás: Double Decker PR & Consulting
.

(Ezt a cikket 312 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .