Ajánlatok Alkatrészgyártók hírei Hírek Kishaszonjárművek Személyautók Szerviz

A MOOG Easy Solution közleménye termék innovációk és fejlesztések leírását kínálja

A Federal-Mogul Motorparts folytatja a beszerelőket támogató fontos közleményeit

A Federal-Mogul Motorparts, a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) divíziója a 2015. évben is folytatja népszerű MOOG® Easy Solution közleményeit (ESB). A havi közlemények szakmai támogatást és információt nyújtanak azokról a folyamatos termék innovációkról és termékfejlesztésekről, amelyeket a márka a jobb minőség érdekében alakít ki.

federal-mogul-moog-easy-solutionAz egyoldalas dokumentum azokat az innovációkat és fejlesztéseket vázolja fel, amelyeket a MOOG a saját termékein végzett el. A három legutóbbi ESB, melyeket 2015 első negyedévében állítottunk össze, többféle témát is felölel:

  • Renault gömbcsuklók – a MOOG egy műanyag védőtálcát adott hozzájuk, amely tömör és sima felszínt ad, így nem károsodik a porvédő gumi és megnő a termék élettartama.
  • Összetett alkalmazás, automatikus szintszabályzású Xenon lámpákkal – a MOOG egy M6-os vakszegecset adott hozzá minden keresztlengők cikkszámhoz, hogy a beszereléshez ne kelljen extra alkatrészeket rendelni.
  • Volkswagen Transporter – a MOOG egy új, erős igénybevételre tervezett pótperselyt vezetett be az elülső tengely kereszt-lengőkarjainál, miközben továbbra is kapható a kevésbé erős igénybevételre tervezett persely. A két persely csereszabatos, így a szerelő rugalmasan eldöntheti, hogy melyiket építse be attól függően, hogy a járművet milyen célra használják.

„A mi ESB közleményünk vevőink és a szervizelő szakemberek számára emelt szintű technikai támogatást nyújt, valamint azonnali hozzáférést termékinformációkhoz; ezáltal segítjük őket abban, hogy jobban ki tudják szolgálni az autóvezetőket” – mondta Massimiliano Milani, a Federal-Mogul Motorparts EMEA termék- és árképzési igazgatója.

A MOOG továbbra is havi tájékoztatást ad termék innovációiról és fejlesztéseiről egész évben, ami a népszerű alkalmazásokat is magában foglalja. Látogasson el a www.moogproducts.com webhelyre, ahonnan minden ESB-t több nyelven letölthet, és figyelje, mikor jelenik meg a következő szám.


A Federal-Mogul
A Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) egy vezető globális termék- és szolgáltatásszállító, amely a világ minden részén ellátja a jármű- és berendezésgyártókat és szervizeket az autóipar, a könnyű, közepes és erős igénybevételre tervezett kereskedelmi, tengeri, vasúti, repülési, áramtermelési és ipari berendezések piacain. A vállalat termékei és szolgáltatásai takarékosabbá teszik az üzemanyag-felhasználást, csökkentik a környezetre káros anyagok kibocsátását és javítják a gépjárművek biztonságát.

A Federal-Mogulnál két független üzleti divízió működik, élükön egy-egy vezérigazgatóval, aki a Federal-Mogul Igazgatósága alá tartozik.

A Federal-Mogul Motorparts a pótalkatrészek globális piacán, a termékek széles választékát értékesíti és forgalmazza több mint 20 elismert világmárkán keresztűl, de eredeti berendezések gyártóit is kiszolgálja.
A vállalat a pótalkatrészek piacán olyan márkákat kínál, mint a BERU®* gyújtásrendszerek, a Champion® gyújtógyertyák, ablaktörlők és szűrők; AE®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral® és Payen® motortermékek, MOOG® kormánymű- és felfüggesztés-alkatrészek; valamint Ferodo®, Wagner®, Beral®, Necto®, Duron®, Jurid®, Stop® és Abex® féktermékek.

A Federal-Mogul Powertrain eredeti erőátviteli berendezések alkatrészeit és rendszereit tervezi és gyártja, valamint rendszervédelmi termékeket kínál erős igénybevételnek kitett, ipari és közlekedésbeli alkalmazásra az autóipar számára.

A Federal-Mogult 1899-ben Detroitban alapították, globális központja pedig a Michigan állambeli Southfieldben található. A vállalat a világ 34 országában csaknem 50 ezer embert foglalkoztat. További információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: www.federalmogul.com.

*A BERU a BorgWarner Ludwigsburg GmbH. bejegyzett védjegye

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 147 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .