Ajánlatok Felszerelés Hírek

Heti ajánló: Oldalablak légterelők a weben olcsóbban!

Az oldalablak légterelő minden évszakban hasznos kiegészítője az autóknak és haszonjárműveknek. Ősztől tavaszig könnyen megszüntethető az ablakok és a szélvédő párásodása, míg a nyári hónapokban megóvja az arra érzékenyeket a klíma használatának következményeitől.

Az oldalablak légterelő felszerelésével lehúzott ablaknál sincs a fülkében huzat, és nem vág be a menetszél sem.

Otthoni felszerelés 5 perc alatt!

A légterelő az ablakkeret gumitömítésébe szerelhető fel, nem kell ragasztani. Minden termék mellé típus azonos, képpel és szöveggel ellátott felszerelési utasítást és a felszereléshez szükséges elemeket, úgynevezett U profilokat mellékelnek. A felszerelés ezek segítségével házilag megoldható 5 perc alatt. A légterelő bármikor levehető és újra felszerelhető, nem hagy sérülést az ablakkeret gumitömítésében.
Vannak olyan típusok, ahol nincs szükség U profilokra a légterelő felszereléséhez, ezért azt nem is mellékelik hozzá.

A Convoy Truck Shop kamion-felszerelési szaküzletek webáruházában most a bolti árnál lényegesen kedvezőbb áron lehet megvásárolni, így a legtöbb kamion oldalablak légterelő most csak 9.690.- Ft (Áfával) házhoz szállítással történő rendelés esetén, míg bolti átvétellel bruttó 11.380.- Ft.

A webes ár nem tartalmazza a házhoz szállítás díját, amely egy pár légterelő esetén előreutalással és kártyás fizetéssel bruttó 1.352.- Ft., utánvéttel bruttó 1.660.- Ft. Amennyiben több légterelőt vagy más termékeket is rendelünk, úgy  nettó 50.000.- Ft (bruttó 63.500.- Ft.) feletti rendelés esetén a házhoz szállítás is díjmentes!

Webáruházban történő rendelés esetén az oldalablak légterelők árából is 1 % kedvezmény jár bankkártyával történő fizetés esetén, illetve 2% kedvezmény jár előre utalásos fizetés esetén minden végfelhasználó (fogyasztó) részére!

A fenti árak a 2015.05.25.-i állapot szerint kerültek a cikkben feltüntetésre!

Az oldalablak légterelők itt rendelhetők meg >>

www.convoytruckshop.hu
.

(Ezt a cikket 310 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .