DAF Hírek Külföld Márkahírek

A DAF Trucks belép a malajziai piacra

A DAF Trucks N.V. megállapodást kötött a malajziai Port Klang városában működő Truck World Auto Assembly (T.W.A.A) vállalattal a DAF Trucks értékesítési, marketing- és szerviztevékenységének ellátásáról Malajziában. Ezáltal a DAF Trucks kibővítette piaci jelenlétét a Távol-Keleten, az olyan térségekben elért sikereire alapozva, mint Tajvan, Indonézia, Szingapúr és Hongkong. A Malaysia Airlines rögtön leadta az első rendelést hat DAF CF65 tehergépkocsira.

Több mint ezer jobbkormányos DAF tehergépkocsi fut Malajzia útjain, amelyeket a T.W.A.A. importált az Egyesült Királyságból használt járműként. A malajziai importőr mostantól az új DAF tehergépkocsik iránti igényt is ki szeretné elégíteni.

„A DAF rendkívül jó hírnévnek örvend Malajziában.” – mondta Goh Tiong Guan, a T.W.A.A. ügyvezető igazgatója. „Az ügyfélelégedettség mértéke példátlan. A DAF tehergépkocsik minőségi konstrukciójukról, megbízhatóságukról és kis üzemanyag-fogyasztásukról híresek. Ezért egyértelműen kimagaslunk a versenytársak közül a teljes körű üzemeltetési költségek terén.”

A DAF a népszerű CF típus három változatával kezdi meg tevékenységét Malajziában: a 6,7 literes PACCAR GR-motorral hajtott, kéttengelyes CF65 fülke-alvázzal és a 12,9 literes PACCAR MX-motorral felszerelt, háromtengelyes CF85 nyerges vontató egy, illetve két hajtott tengellyel rendelkező kivitelével.

„Ambícióban nincs hiány.” – jelentette ki Goh Tiong Guan. „Aktívan kiszolgáljuk majd a malajziai tehergépkocsi-piacot a fővárosból, Kuala Lumpurból. Ez a piac évente mintegy 3500 új járművet ölel fel. Terveink szerint belátható időn belül évente legalább 600 tehergépkocsit tudunk majd értékesíteni.”

Forrás: DAF Trucks
.

(Ezt a cikket 142 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .