Hírek Külföld MAN Rendezvények Sport Versenyek

Az OXXO Racing – Axxyss Motorsport Európa-bajnok versenykamionja a felvezető a Nordschleife-i 24 órás futamon!

Ezen a hétvégén két helyszínen is jelen van Kiss Norbi Európa-bajnok versenykamionja.

Fotó: OXXO Energy Truck Race Team
Fotó: OXXO Energy Truck Race Team

Ausztriában, Spielbergben az FIA Kamion Európa-bajnokság idei második versenye zajlik, melynek Kiss Norbert az élről vág neki, előnye a tabella élén jelenleg 14 pont.

Eközben Németországban, a Nürburgringen az ADAC 24 órás versenyhétvégéjét rendezik, mely egyben WTCC futam és egy négy napos kiállítás is.
Az OXXO Racing – Axxyss Motorsport-ot az MAN gyár (Volkswagen Gruppe) hívta meg, hogy vegyen részt a kiállításon, majd vezesse fel a mezőnyt.

Mivel a csapat egyik fele Spielbergben versenyez, a másik fele a négyszeres Truck Race futamgyőztes Major Benedekkel utazott el a Nürburgringre. Beni – az éles versenykamionnal teljesen megegyező dekorálású második kamionnal – szombaton, a 24 órás verseny előtt megy egy kört a Nordschleifén, ezzel ő vezeti fel és nyitja meg az ADAC versenyhétvégéjét.

Ez a meghívás – mely természetesen az Európa-bajnoki címnek is köszönhető – hatalmas megtiszteltetés az OXXO Racing – Axxyss Motorsport csapatnak, egyben pedig történelmi pillanat az MAN-nek is, hiszen eddig még soha nem ment versenykamion a Nordschleifén, főleg nem felvezető autóként egy 24 órás futamon.

Mindez nem jöhetett volna létre támogatóink, partnereink és rajongóink nélkül, köszönjük nekik, hogy mellettünk állnak!

Hajrá OXXO Racing – Axxyss Motorsport, hajrá Magyarország!

Forrás: OXXO Energy Truck Race Team
.

(Ezt a cikket 189 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .