Ajánlatok Alkatrészgyártók hírei Flotta Hírek

A Goodyear Dunlop az RHD II & RHT II típusokkal bővíti a melegen futózott NextTread termékcsaládot

Még takarékosabb megoldások a flottakezelőknek

A Goodyear Dunlop helyközi szállításban használt Goodyear Regional RH II abroncsai is bekerülnek a vállalat melegfutózott NextTread termékcsaládjába. A NextTread újrafutózott abroncsok új típusai közül a hajtott kerékre szerelhető RHD II a három legnépszerűbb méretben, azaz 315/80R22.5, 315/70R22.5 és 295/80R22.5 méretekben lesz kapható, míg a pótkocsik számára készülő RHT II a közkedvelt 385/65R22.5 méretben.

Next Tread_CAz új NextTread RH II melegen futózott abroncsok futófelületének mintázata ugyanolyan, mint az új Goodyear Regional RHD II és RHT II abroncsoké. Az újrafutózás során a Goodyear Dunlop NextTread melegfutózó eljárásában a meglévő karkaszra az abroncs lehorzsolása után vulkanizálatlan futókeveréket visznek fel. Az abroncsot ezután formában felhevítik, ennek eredményeként a gumi vulkanizálódik és kialakul az új futófelület. Mivel a futófelület kialakítása megegyezik az új NextTread RH II abroncsokéval, az újrafutózott abroncsok futásteljesítménye is magas lesz, csökkentve a flották üzemeltetőinek költségeit.

A Goodyear Dunlop karkaszok mellett a NextTread termékek előállításához egyéb karkaszok is felhasználhatók, kialakításuktól és állapotuktól függően. Az új NextTread RHD II 315/80R22.5, 315/70R22.5 és 295/80R22.5 méretekben, míg a NextTread RHT II 385/65R22.5 méretben kapható. A cég összes melegfutózott NextTread terméke vállalaton belül, a Goodyear Dunlop újrafutózó üzemeiben készül; a franciaországi Riomban, a németországi Wittlichben és a nagy-britanniai Wolverhamptonban. A Goodyear Dunlop melegfutózási technológiájának minőségét ugyanazok a szabványok garantálják, melyeket az új abroncsok gyártása során is alkalmaznak.


A Goodyear Dunlop
A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártója. A vállalat mintegy 67 000 embert foglalkoztat a világon, a termékeit pedig 22 ország 50 létesítményében állítja elő. Az ohiói Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.

A Goodyear Dunlop Europe haszongépjárművekre, helyi és távolsági autóbuszokra gyártott gumiabroncs-típuscsaládja több mint 400 különböző terméket tartalmaz több mint 55 méretben. A világ számos vezető haszongépjármű-gyártója, köztük a DAF, az Iveco, a MAN, a Mercedes-Benz, a Renault Trucks, a Scania és a Volvo is Goodyear gumiabroncsokat szerel alapfelszerelésként járműveire. A Goodyear az összes nagy pótkocsigyártónak is szállít gumiabroncsokat. A TruckForce szervizhálózatot, a 24 órás ServiceLine országúti segélyszolgálatot, a Mobility-t és a FleetOnlineSolutions internetes menedzsment-rendszert, valamint a Goodyear Retread Technologies-t magába foglaló Fleet First szolgáltatásával a Goodyear kínálja az iparág legátfogóbb, célorientált szolgáltatásait.

A Goodyear-rel és termékeivel kapcsolatos további információért keresse fel a www.goodyear.com weboldalt.

Forrás: Weber Shandwick
.

(Ezt a cikket 178 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .