Flotta Hírek Kishaszonjárművek Környezetbarát Márkahírek Nissan Személyautók

EURÓPA LEGNAGYOBB ELEKTROMOSJÁRMŰ-FLOTTÁJA: AZ AVIS TOVÁBBI NISSAN MODELLEKKEL BŐVÍTI KÍNÁLATÁT

A Nissan és az AVIS dániai üzletága által aláírt szerződésnek köszönhetően az autókölcsönző vállalat hamarosan Európa legnagyobb Nissan elektromos járművekből álló flottáját tudhatja magáénak. Az új megrendelés 401 Nissan e-NV200 furgonra, valamint további 60 darab 100%-ban elektromos Nissan LEAF modellre vonatkozik.

Fotó: Nissan

2014-ben az AVIS már rendelt 400 Nissan LEAF elektromos autót, és miután sikeresen beépítette ezeket a járműveket kölcsönzési konstrukciójába, most a Nissan e-NV200 elektromos kishaszongépjárművel és személyszállítóval bővíti kínálatát. A vállalat emellett a dániai piacon mutatkozó kereslet kielégítése érdekében további 60 Nissan LEAF modellt is rendelt, így teljes Nissan elektromosjármű-flottája 861 járműből áll majd.

Az AVIS dániai üzletágának ügyvezető igazgatója, Kasper Gjedsted a következőket nyilatkozta: „Dániában nagy sikereket értünk el a Nissan LEAF-fel: a Nissantól vásárolt összes járművet nagyon gyorsan bérbe tudtuk adni, ezért most még több ilyen modellt rendelünk. Úgy döntöttünk, hogy a nagy sikerre való tekintettel bővítjük a kínálatunkat az e-NV200 modellel, amellyel új típusú ügyfeleket is el tudunk érni.”

Fotó: Nissan

A Nissan Europe elektromos járművekért felelős igazgatója, Jean-Pierre Diernaz szerint a megállapodás egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a vállalatok bíznak a Nissan elektromos járműveiben: „Nagy örömünkre szolgál, hogy újra együtt dolgozhatunk az AVIS-szel a dániai ügyfeleknek szóló kölcsönautó-kínálaton. Számos nagyvállalat (például az AVIS dániai üzletága és a DHL olaszországi üzletága) jelentős számban rendelt tőlünk Nissan elektromos járműveket – vagyis egyre többen ismerik fel, hogy a kényelmes vezethetőség, az alacsony üzemeltetési költségek és a zéró-emisszió kombinációja nagyon vonzó ajánlat.”

A Nissan az elektromos járművek vezető globális gyártója, 2014-ben pedig a Nissan LEAF volt a legnagyobb darabszámban értékesített elektromos jármű Európában és világszerte. Tavaly a Nissan az e-NV200 személygépkocsival és kishaszongépjárművel bővítette a kínálatát, amely az NV200 furgon kategóriaelső csomagterét a Nissan LEAF kifinomult, zéró-emissziós hajtásláncával ötvözi.

Forrás: Nissan
.

(Ezt a cikket 132 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .