Hírek Márkahírek Renault

A COCA-COLA BELGIUM ÁTVETTE A 100. RENAULT TRUCKS JÁRMŰVÉT

A Coca-Cola Belgium nemrég helyezte üzembe 100. Renault Trucks márkájú járművét, így flottájukban már a 10. új Renault Trucks T is helyet kapott. A 2015-ös év kamionjának választott T modellt 6×2-es, 26 tonnás alváz változatban belföldi nehéz áruterítésre fogják használni.

A Coca-Cola  Enterprises ma a The Coca-Cola Company márkák egyik legnagyobb gyártója.  A Coca Cola 2008 óta a Renault Trucks áruterítő járműcsaládját használja, különösen   a termékeik szupermarketekbe, iskolákba és kórházakba történő eljuttatásához. Kezdetben ezekhez a fuvarfeladatokhoz a Prémium modelleket vásárolták, most már Renault Trucks T járműveket szereznek be. A 26 tonnás alváz robotizált Optidriver sebsességváltóval és Euro6-os normájú DTI11-es, 380 LE-s motorral rendelkezik. « Ez a gazdaságos motor segít abban, hogy tovább csökkentse a CO2 kibocsátást » mondja Pascal Libens, a Coca-Cola Belgium Logisztikai Flottamanagere «  Ezen kívül a termékek jó ár-érték aránya miatt  is választottuk a Renault Trucks-ot, valamint a szervizhálózat minőségével is nagyon meg vagyunk elégedve. Nekünk sokat jelent a beszállítóinkkal kialakított hosszú távú kapcsolat.”

A Renault Trucks T-t tavaly szeptemberben választották a 2015-ös év teherautójává, és bár elsősorban hosszútávú fuvarozásra használják, nem csak arra alkalmas.  6×2-es alváz konfigurációban, Day Cab fülkével tökéletesen megfelel a nehéz árufuvarozói feladatok ellátására. A Renault Trucks T380-as forgalomba helyezésével a Coca-Cola Belgium ismét bizalmat szavazott a francia márkának. A 100. jármű átadásának alkalmából a T380-as egy különleges, piros betűkkel feliratozott rendszámtáblát kapott, melyen a  « Coca-Cola » felirat olvasható.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 223 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .