Chikán Attila nemzetközi kitüntetést kapott

Életműdíjat kapott a Budapesti Corvinus Egyetem professzora

Chikán Attila – Fotó: logisztika.hu

Chikán Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem professor emeritusa, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság elnöke kapta meg a világon elsőként az IPSERA életműdíját.

Az IPSERA, a beszerzés és az ellátás gazdaságtanának nemzetközi tudományos szervezete. A díjat a szervezet éves konferenciáján, március 31-én Amszterdamban vette át Chikán Attila.

Az IPSERA globálisan vezető szerepet játszik a beszerzéssel és az ellátással kapcsolatos kutatás és oktatás fejlesztésében. Chikán professzor az ezeken a területeken elért kiemelkedő eredményeiért kapta a díjat, egyebek mellett az 1997 óta évente megrendezett doktoranduszok számára meghirdetett salzburgi nyári egyetemek szakmai és szervezeti irányításáért.


Mi az az MLBKT?

Az MLBKT (Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság) azoknak az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereknek a közössége, akik hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hoznak létre és működtetnek. Feladatunk, hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy a globális és helyi ellátási láncok ne sodorják veszélybe bolygónk és a következő nemzedékek jövőjét.

Forrás: MLBKT
.

(Ezt a cikket 174 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?