Egy nemzetközi sofőr utazókészletéből sem hiányozhatnak az otthonról hozott ételek melegítésére, vagy akár főzésre is alkalmas eszközök. Ezúttal a Convoy Truck Shop kamion-felszerelési üzletekben és webáruházban kapható gázfőző készüléket ajánljuk olvasóink figyelmébe!

Kicsomagolás után a tányértartót pontosan kell elhelyezni a készüléken. A készülék egy biztonsági berendezéssel van szerelve, ami megakadályozza a gázömlést, ha a palackban túl nagy lesz a nyomás (pl: túlmelegítés miatt) A gázpalack behelyezése előtt a szabályozó gombot Off állásba fordítsuk.

Ellenőrizze, hogy a tömítés (a készülék és a gázpalack között) a helyén van-e és nem rongálódott meg mielőtt csatlakoztatná a készüléket és a gázpalackot.

HASZNÁLAT

1. Vegye ki a tűzhelyet a műanyag dobozból. Vegye ki a tányértartót és fordítsa úgy, hogy a négy tányértartó kar felfele nézzen.
2. Nyissa fel a gázpalack fedelet és tegye be a gázpalackot fejjel előre, úgy hogy a palack nyakán lévő bevágás felfele nézzen és pattintsa a bevágásba az ott lévő rugós fület.
3. A gázpalack behelyezésekor a palack feszítő karnak szintén Unlock állásban kell lennie. A palack behelyezése után a kart egy határozott mozdulattal Lock állásba rögzítse.
4. Csukja vissza a gázpalackrögzítő fedelet, ezután tekerje el a gázszabályozó gombot max.állásba.
5. A készülék begyújtását a kar további (ignition) irányú forgatásával végezze el. A szabályozó gomb ellenkező irányú elfordításával beállíthatja a kívánt lángnagyságot.
6. Kikapcsoláshoz a szabályozó gombot állítsa Off állásba.
7. A gázpalack kivételekor fordítsa a szabályozó gombot és a gázpalack-rögzítő kart is Unlock állásba. A fedél kinyitása után az üres gázpalack kivételét a behelyezéssel fordított sorrendben végezze el.

Ha sípoló hangot hall, akkor a gázpalackot nem rögzítette megfelelően. Ha szükséges igazítsa meg a gázpalackot.

HASZNÁLAT UTÁN

1. Saját biztonsága érdekében használat után mindig vegye ki a gázpalackot a gázpalack tartóból.
2. Tegye rá a gázpalackra a piros védőkupakot és tárolja száraz, hűvös, jó szellőzésű helyen.
3. A készüléket minden használat után meg kell tisztítani a zsírtól és az ételmaradéktól.

A veszélyes gázok koncentrációjára vonatkozó törvényi előírásokat szintén figyelembe kell venni a készülék használata során, ha a törvény erről nem rendelkezik, akkor csak szabad levegőn engedélyezett a készülék használata, ennek megfelelően tilos a fülkében használni!

A készülék csak MSF-1a típusú bután gázpalackkal használható, amely 4db.-os egységcsomagban olcsóbban is megvásárolható!

A készülék ára a Convoy Truck Shop webáruházban 5.690.- Ft Áfával!
(Az ár 2015.03.30-i állapot szerint került a cikkben feltüntetésre!)

A készülék árából a Convoy Truck Shop webáruházban történő rendelés esetén 1 % kedvezmény jár bankkártyával történő fizetés esetén, illetve 2% kedvezmény jár előre utalásos fizetés esetén minden végfelhasználó (fogyasztó) részére!

ITT MEGRENDELHETŐ >>

www.convoytruckshop.hu
.

(Ezt a cikket 1084 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?