Ajánlatok Felszerelés Hírek

Kedvezmények és bankkártyás fizetés a Convoy Truck Shop webáruházban

A januárban nyílt Convoy Truck Shop kamion-felszerelési webáruházban folyamatos a fejlődés.

A kényelmes otthoni online rendelés előnyeit már sokan, napi szinten élvezik, ugyanakkor a többség még midig inkább a személyes bolti vásárlást részesíti előnyben. A Convoy Truck Shop kamion-felszerelési szaküzletek ezúttal különböző fizetési kedvezményekkel próbálja megnyerni online vásárlóit.

A legtöbben a hagyományos utánvéttel rendelik meg a kiválasztott termékeket, amikor a csomag átvételekor a futárnál egyenlítik ki a vásárlás ellenértékét, talán azért mert nem szívesen adják meg egy webes felületen bankkártya adataikat. Sajnos az Interneten hemzsegnek a bankkártyás visszaélésekről szóló történetek, így a félelem nem alaptalan! Ezt pontosan tudják a Convoy Truck Shop webáruház üzemeltetői is, ezért az online bankkártyás fizetések kezelésére a nemzetközileg elismert Wirecard cégcsoportot bízták meg, akik biztonságos elektronikus fizetési megoldásokat nyújtanak ügyfeleiknek az egész világon.

A megbízható partnernek köszönhetően márciustól a Convoy Truck Shop webáruházban is megoldott a biztonságos bankkártyás fizetés a leggyakoribb Visa, MasterCard és Maestro kártyákkal. Sőt! A bankkártyával fizetők 1% kedvezményt* kapnak a megrendelt termékek árából, amelyet a megrendelés összegzésénél külön sorban azonnal feltüntetnek.

bankkartya-logok

A bankkártyás fizetés nagyon egyszerű, ugyanis a rendelés összegzését követően a Megrendelés gombra kattintva egy bankkártyást fizetést összegző oldalra kerülünk, ahol még egyszer ellenőrizhetjük, hogy milyen összeget fognak előterhelni bankkártyánkra. Ezt elfogadva már a Wirecard fizetési felületére irányít az oldal, ahol meg kell adni bankkártyánk adatait. Ez a biztonságos fizetési felület már nem tartozik a Convoy Truck Shop weboldalhoz, így az itt megadott adatokhoz kizárólag az online fizetést lebonyolító Wirecard fér hozzá számlánkat  megterhelni kívánt összeg ellenőrzése és előterhelése céljából.

Amennyiben a Wirecard felületen rendben lezajlott a kártya ellenőrzése és a számlánk előterhelése, úgy a fizetési felület visszairányít bennünket a Convoy Truck Shop webáruház oldalára, ahol megköszönik rendelésünket. Ezt követően az elküldött rendelésről a megadott e-mail címre visszaigazolást kapunk.

Nagyon fontos tudni, hogy online bankkártyás fizetéskor csupán előterhelésbe kerül számlánkon a rendelés végösszege, így ha megrendelésünkön bármit változtatnánk, akkor mielőbb fel kell venni a kapcsolatot a webáruház ügyfélszolgálatával, hogy a változásokat még a csomagolás és számlázás előtt véghezvigyék. Ekkor még a rendelés teljes lemondására is lehetőségünk van, amely esetben a számlánkon előterhelt összeg, akár másnapra, de legkésőbb 7 nap múlva törlődik.

Amennyiben a Convoy Truck Shop már átadta a csomagküldő szolgálatnak a megrendelt termékeket, úgy már másnapra véglegesen levonódik számlánkról az előterhelt összeg, de még így sincs veszve semmi, ha meggondolnánk magunkat, ugyanis két választásunk is van. Az egyik, hogy nem vesszük át a csomagot. Ekkor a futárszolgálat visszaszállítja rendelésünket a kamionos boltba. Ebben az esetben a Convoy Truck Shop munkatársai érdeklődni fognak, hogy miért nem vettük át a csomagot, ugyanis előfordulhat olyan is, hogy akaratunk ellenére nem tudjuk azt átvenni. Ha szándékosan nem szeretnénk átvenni a csomagot, akkor nem küldik el azt még egyszer, és gondoskodnak arról, hogy bankkártya számlánkra visszautalják a rendelés teljes összegét.

A másik lehetőség, hogy átvesszük a megrendelt csomagot. Ez esetben ha mégis meggondoljuk magunkat, 14 napon belül indoklás nélkül elállhatunk a vásárlástól! Ezt a szándékunkat e-mailben vagy postai úton, írásban kell jelezni a webáruház fel, valamint haladéktalanul gondoskodnunk kell arról, hogy a termékek eredeti állapotukban visszakerüljenek a webáruház címére. Sajnos ilyenkor a visszaküldési költség a vevőt terheli, de amint visszaérkezett a csomag, a webáruház visszautalja bankkártyánkra az megrendelésen szereplő teljes összeget, az eredeti kiszállítási költséggel együtt.

A fentekből is látszik, hogy a bankkártyás online vásárlás ma már rendkívül biztonságos és egyszerű, ennek ellenére sokan még mindig utánvéttel vagy előreutalással adják le rendeléseiket. Aki nem szeretne a futárnál a készpénzfizetéssel bajlódni, de a bankkártyájának adatait sem kívánja kiadni, lehetősége van banki átutalással is fizetni! Ebben az esetben a webáruház a megrendelés beérkezését és a csomag összeállítását követően előreutalásos számlát küld részünkre e-mailen, amelyet banki átutalással fizethetünk. Az előreutalásos fizetésre a Convoy Truck Shop webáruház 2% kedvezményt* biztosít a termékek árából, amelyet a megrendelés összegzésénél külön sorban azonnal feltüntetnek.

Az átutalásos vásárlásnál figyelembe kell venni, hogy amíg a számla ellenértékét nem írják jóvá a webáruház üzemeltetőjének bankszámláján, addig a csomag nem kerül átadásra a futárszolgálatnak. Ez akár több nappal is meghosszabbíthatja a csomag megérkezését az utánvétes vagy bankkártyás fizetéshez képest!

Remélem a fentiek megnyugtató segítséget nyújtottak az online vásárlással most ismerkedők számára! Az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatban a Convoy Truck Shop webáruház ügyfélszolgálatához fordulhatunk e-mailen bármikor a pucher@convoytruck.hu címen, vagy munkaidőben a (20) 226-2002 telefonon.

Aki ezt követően kedvet kapott a kényelmes online vásárlás kipróbálásához, az tekintse meg a Convoy Truck Shop kamion-felszerelési webáruház akciós ajánlatait és újdonságait az alábbi linkre kattintva!

www.convoytruckshop.hu

*A bankkártyás fizetésre járó 1%, és az előre utalásra járó 2% kedvezmény csak a végfelhasználókra (fogyasztókra) vonatkozik! A kereskedő és viszonteladó partnerek egyedi kedvezményekben és fizetési feltételekben részesülnek!

K.A. – hungarokamion.hu
.

(Ezt a cikket 235 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .