A RENAULT TRUCKS ÚJ BEMUTATÓTERME : A RENAULT TRUCKS SQUARE

A Renault Trucks Square, a Renault Trucks új kiállítóterme március 2-án nyitotta meg kapuit. Az 1200 m2-es területen mintegy 10 jármű került kiállításra, mely ezentúl várja az ügyfeleket, újságírókat, meghívott vendégeket, hogy látogatást tegyenek a márka történelmi bölcsőjében, Lyonban.

renault_trucks_square_7A terület teljes egészében a márkának lett szentelve. A Renault Trucks Square létrehozásának célja, hogy ügyfeleink, az újságírók és a nagyközönség is felfedezze az új járműkínálatot és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat egy nagyon esztétikus környezetben. A létesímény természetesen egyaránt a kereskedői hálózat és a kollégák rendelkezésére is áll. « A Renault Trucks Square egy kitűnő eszköze márkánk, a kamionjaink és szolgáltatásaink népszerűsítésének » magyarázza Catherine Bach a Renault Trucks kommunikációs igazgatója, « a helyszín kiemeli a színeinket, az értékeinket és egy olyan barátságos környezetben fogadhatjuk látogatóinkat, ahol otthon érezhetik magukat a Renault Trucks világában, miközben körül veszik őket a kiállított járművek.

A Renault Trucks Square Saint Priestben (Lyon) található, a márka történelmi telephelyén. Az épület egy 1200 m2 területen fekszik és kb. 100 ember befogadására képes. Amint a látogatók belépnek a hatalmas csarnokba, azonnal bekerülnek a Renault Trucks univerzumába a márka több, mint 120 éves történetének felidézésével. Számos makett került kiállításra, a legrégebbi Berliet kamionoktól kezdve a futurisztikus Optifuel Lab 2 a Renault Trucks járművek laboratóriumáig, melyben egyesítik az összetett, innovatív technológiákat az üzemanyagfogyasztás csökkentésének érdekében.

A bemutatóterem 2 teljesen önálló moduláris térből áll. Az egyik, egy legfejlettebb hang és fény technológiával felszerelt, 100 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, a másik egy kiállítóterem, mely a Renault Trucks aktuális járműkínalátát sorakoztatja fel, a hozzájuk kapcsolódó szervizszolgáltatásokkal, mely egy interaktív felületen jelenik meg, valamint 2 Euro 6–os motor is helyet kapott a kiállításon.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 277 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?