Balesetek Ellenőrzések Hírek Rendőrségi hírek

Rendőrségi ellenőrzést követően halálos közlekedési baleset Békés megyében

Személygépkocsi és tehergépkocsi ütközött a 46-os számú főúton, Csárdaszállás külterületén. – tette közzé a Rendőrség a honlapján csütörtökön.

Forrás: Police.hu

A 46-os számú főút 58-as kilométerszelvényében, Csárdaszállás határában 2015. március 11-én 14 óra 15 perc körüli időben közúti közlekedési baleset történt. Egy személygépkocsi tehergépkocsival ütközött össze. A személygépkocsi vezetőjét a balesetet megelőzően közúti ellenérzést végző rendőr állította meg.

A férfi átadta az iratait a rendőrnek, majd alkohol szondás ellenőrzés következett, amelynek során felmerült a gyanúja annak, hogy az autó vezetője ittasan vezet. A járőr ekkor megkérte, hogy szálljon ki az autóból és végezzenek el egy újabb mérést.

A férfi kivonta magát az intézkedés alól és Mezőberény irányába elhajtott. A rendőr annak érdekében, hogy biztonságosan meg tudja állítani a mezőberényi kollégái segítségét kérte. Mezőberényben ismételten meg akarták állítani, de a férfi visszafordult Csárdaszállás irányába és tovább hajtott.

A rendőrök miután látták, hogy egyre nagyobb sebességgel hajt megkülönböztető jelzéssel figyelmeztették a közlekedőket a balesetveszélyre. Az autó vezetője a 46-os számú főút 58-as kilométerszelvényében áttért a menetirány szerint bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy tehergépkocsival.

A férfi a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás és további fotók: Police.hu
.

(Ezt a cikket 496 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!