Hírek

Több mint négy mázsa kábítószert találtak Röszkén

Több mint négy mázsa kábítószert találtak egy az okmányok szerint üres holland kamionban a pénzügyőrök Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

Röszke - Forrás: Wikipédia
Röszke – Forrás: Wikipédia

Suller György Attila szóvivő közölte, a belépésre jelentkező teherautót az okmányok ellenőrzése után röntgennel is átvizsgálták, és úgy tűnt, a pótkocsiban valamit elrejtettek. A tételes ellenőrzés során friss festési és szerelési nyomokat találtak a pótkocsi alján, a rögzítőcsavarok és a padlólemez eltávolítása után pedig az ott kialakított, hatalmas rejtekhelyről 410 téglatest alakú csomagban, összesen több mint 417 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő.

A pénzügyőrök a megközelítőleg félmilliárd forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, a járművet, valamint a holland sofőrt átadták a rendőrségnek, akik a férfit őrizetbe vették, és ellene kábítószer birtoklása bűntett miatt eljárást indítottak.

Forrás: MTI  (bkzg \ bhi)
.

(Ezt a cikket 226 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .