Ajánlatok Fuvarpiac Hírek Kommunikáció és Informatika

Szoros kapcsolat a TC Connect-nek köszönhetően

Növekedésben a transzport és logisztikai szektor. Aki globalizált világkereskedelemben sikeres akar lenni, annak jövőbemutató és intelligens megoldásokat kell használnia. Számos cég igyekszik ezen cél érdekében rugalmasan, hatékonyan és minél gyorsabban működni.

Így tett a holland Combinex B. V. cég is, hogy nemzetközi viszonylatban is futó járműparkját optimálisan ki tudja használni.Az Európa-szerte fuvarozó vállalat a TimoCom TC Connect interfészét használja a saját speditőrprogramja (I-Teq) és a TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze összekapcsolására. A speditőrprogramból így a TimoCom szoftverébe automatikusan átkerülnek a raktér- és fuvarajánlatok. Ezzel időt és spórol meg a cégnek.

Az interfész megkönnyíti a mindennapos munkát

A Combinex B. V. Hollandia egyik legfontosabb speditőrjének számít és egész Európában szervez közúti, légi és vízi szállítást. Legyen szó a CMR biztosításról, vámkezelésről – a Combinex a szállítási lánc minden egyes láncszemében érintett, a rész- és teljes rakományokat illetően is. A 40 fővel dolgozó cég számos nyelven “beszél” és folyamatosan építik ki nemzetközi hálózatukat. A TimoCom-mal történő együttműködésnek, valamint a TC Connect-nek köszönhetően a szállítmányozási cégek még gyorsabban tudnak hozzájutni a speditőrök ajánlataihoz. Az interfész segítségével a fuvarszervezőnek elég egyszer felvinni az ajánlatokat a cég által használt speditőrprogramba, ugyanis a fuvarbörze ezeket (a megfelelő kiegészítő adatokkal együtt, például felépítménytípus) felismeri és azonnal integrálja. “A kollégáim ennek a könnyítésnek köszönhetően egyből intézhetik telefonon is fuvarszervezést”, tér a tárgyra Hans de Visser, a Combinex B. V. menedzsere. A folyamatait a cég már 2014 augusztusa óta ezzel a kapcsolattal optimalizálja. “Szeretnénk gyorsak lenni a piacon és minden egyes lehetőséget kihasználni, ami fuvarszervezőink mindennapi munkáját megkönnyíti”, teszi hozzá de Visser.

Automatizálás = jobb piaci esélyek

A Combinex, mint a TimoCom börzéjébe egyik legtöbb munkát megosztó cég, valamint Hollandia és Európa egyik legfontosabb speditőre régóta szerette volna már megoldani az automatizálás kérdését. “Több száz ajánlatot intézünk naponta, amelyeknek mindig jól követhetőeknek kell lenniük”, nyilatkozik Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője. “Örülök, hogy a TC Connect ennyire meggyőzőnek bizonyult”, folytatja Frings. A Combinex B. V. már 2006 óta bízik a TimoCom fuvar- és raktérbörze szolgáltató szoftvereiben. “A TimoCom-ban egy nagyon megbízható partnerre leltünk, akik nagyon gyorsan és rugalmasan reagálnak a kéréseinkre”, foglalja össze de Visser. Továbbá a TimoCom-ügyfelek 33.000 ellenőrzött nemzetközi szolgáltatóhoz férnek hozzá. “A megbízhatóság nagyon fontos számunkra, ezért dolgozunk naponta több, mint 150 szállítmányozási céggel együtt, de folyamatosan újabb üzleti partnereket keresünk”, hangsúlyozza de Visser. A TimoCom is szorgalmazza a minőséget. Marcel Frings továbbra is reméli, hogy folytatódhat a két cég közötti szoros és sikeres együttműködés: “Az üzleti megoldásainkkal természetesen más cégek is profitálhatnak.”

További információkat a TimoCom-ról és a Combinex B. V. cégről itt talál: www.timocom.hu és www.comibnex.eu

Forrás: TimoCom
.

(Ezt a cikket 163 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .