Érdekességek Hírek

Harangot szállított a TNT Mauritiusra

Magyar harangöntő mester alkotását szállította Mauritiusra a TNT, a világ egyik vezető expressz szállító vállalata. Gombos Miklós munkája a TNT különleges szolgáltatásával jutott el a szigetállamba. A 87 kilogramm súlyú harangot Szent Mauríciusz emlékére állították fel. „Gombos Miklós nem először vette igénybe a TNT szolgáltatásait. Örömünkre szolgál, hogy ismét egy magyar alkotó munkáját szállíthattuk a világ távoli pontjára” – tette hozzá ifj. Járosi Márton, a TNT Express Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

DSC_0156A TNT-nek nem ez volt az első különleges szállítmánya. A vállalat korábban a Tropicarium cápáit szállította Miamiból Budapestre, de óriáspandákat is vittek már Kínából Madridba. A TNT legutóbbi különleges küldeménye Szemők Zsuzsa szobrászművész alkotása volt, amelyet szintén Mauritiusra szállítottak.

A harang szállítása méreténél és súlyánál fogva is kihívást jelentő feladat. A TNT egyedi árufelvételi és csomagolási szolgáltatásokat fejlesztett ki kifejezetten az ilyen jellegű, speciális küldemények számára. Személyre szabott ügyfélszolgálati támogatást nyújtott az alkotás felvételétől egészen a kiszállításig, így a legnagyobb biztonságban tudta eljuttatni a különleges paraméterekkel rendelkező küldeményt az Indiai-óceánban található szigetre.

A TNT különleges szolgáltatásai lehetőséget biztosítanak arra, hogy gyorsan és biztonságosan célba jussanak azok a küldemények, amelyek speciális kezelési módot igényelnek. Lehetőség van többek között túlméretes valamint szabálytalan alakú küldemények szállítására, amelyhez igény szerint charterjárat is bérelhető a minél gyorsabb szállítás érdekében. A különleges szolgáltatások körét bővíti a fedélzeti futárszolgáltatás, amelynek segítségével a TNT a lehető leggyorsabb szolgáltatást garantálja. Lényege, hogy a TNT futárja személyesen kíséri végig az árut a szállítás során, hogy az a lehető legrövidebb úton és a legrövidebb idő alatt jusson el a címzetthez. Szintén lehetőség van veszélyes áruk valamint temperált küldemények, például vérminták, emberi szövetek és biológiai minták, mint a sportolók doppingtesztjeinek szállítására is.


A TNT-ről

A TNT a világ egyik legnagyobb expressz szállító vállalata. A TNT napi rendszerességgel szállít több millió küldeményt a dokumentumoktól, a csomagokon keresztül a raklapos küldeményekig. A TNT közúti és légi hálózatot működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében valamint az amerikai kontinensen. A TNT Express 2013-ban 6,7 milliárd eurós árbevételt könyvelhetett el.

Forrás: Live PR
.

(Ezt a cikket 130 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .