Hírek Játék, Szimulátor Kommunikáció és Informatika Márkahírek Renault

VEZESSEN KAMIONT A TRUCKSIMULATOR APPLIKÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL

A Renault Trucks egy játékapplikációt tett elérhetővé a nagyközönség számára. A TruckSimulator egy vezetés-szimulációs játék, melyben a játékos éles helyzetekben próbálhatja ki a járműveket. Ez az első olyan applikáció, mely kiválóan szemlélteti a vezetést országúton, terepen vagy a városban egy Renault Trucks T, C, K vagy D volánja mögött. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból.

A Renault Trucks egy kamion vezetésének élményét biztosítja a nagyközönségnek az új járműcsalád volánja mögött. A játékosoknak lehetőségük van kipróbálni egy távolsági áruszállítót ugyanúgy mint egy építő járművet vagy városi áruszállítót. Minden kamion az új Euro 6 Renault Trucks járműcsalád tagja.

« TruckSimulator alkalmazással a Renault Trucks különféle vezetési helyzeteket mutat be a melyekkel egy gépkocsivezető pályafutása során találkozhat. » magyarázza Franck Nallet, a Renault Trucks Digitális Kommunikáció felelőse. « Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy mindenki játékosan fedezze fel a Renault Trucks új Euro 6-os járműcsaládját. «

A játékos először kiválasztja azt a környezetet, melyben vezetni szeretne, és ez fogja meghatározni a teljesítendő feladatot. Ha a távolsági fuvarozást választja, akkor a cél, hogy elérje a lehető legnagyobb kereskedelmi sebességet, a lehető legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett, hiszen a fuvarozó cégeknek ez teszi ki költségeik legnagyobb részét.

Ha a játékos a nehéz építőipari és építőipari járművek mellett dönt, a cél, hogy megtartsa a teljes terhelést.

Végül az áruszállításnál a játékosnak el kell szállítani a csomagokat a kijelölt helyre figyelembe véve a városi áruszállítás szabályait, különös tekintettel a sebességkorlátozásokra.

A vezetési szimulátor számos opciót is kínál, olyanokat például, mint a jármű testreszabása a szín megváltoztásával, a játékosok számának kiválasztásával a « verseny állása » funkcióval vagy hogy  megossza tudását a Facebookon is.

A szimulációs játék ingyenesen letölthető :

App Store ( iPhone és iPad)

Google Play (okos telefonokra és tablettekre).

A TruckSzimulátor 11. Applikációként csatlakozik a Renault Trucks már elérhető alkalmazásaihoz:

  • The Range (ingyenes):A Renault Trucks új,  Euro 6-os járműcsaládjának megismerése
  • Cost Saver (ingyenes): A teljes üzemeltetési költség csökkentése a fuvarozó cégek szempontjából
  • EcoCalculator (ingyenes) :Az EcoCalculator segítségével kiértékelheti Renault Trucks járműveinek vagy teljes flottájának környezetre tett hatását, valamint az ebből adódó üzemanyag csökkentés általi nyereségesség kimutatása..
  • Truck Fuel Eco Driving (ingyenes): Egy játék a gazdaságos vezetés gyakorlására
  • NavTruck (fizetős) : Speciális GPS, hangos navigációs alkalmazás, speciális funkciókkal alkalmazkodik a közúti áruszállítás kötöttségeihez.
  • Time Book (ingyenes): A XXI. Század vezetési naplója, mely kezeli a vezetési és pihenőidőket.
  • DeliverEye (ingyenes): Olyan alkalmazás, mely lehetővé teszi egy fotó elküldését, dátummal, idővel, helyszínnel az esetleges késés vagy a megsérült áru bizonyítására.
  • Réseau Renault Trucks (ingyenes): Egy klikkelés, hogy megtalálja az összes márkaszervizt és értékesítési pontot.
  • Renault Trucks Racing (gratuit): iPadra készült, nagy felbontású kamionszimulátor-játék,
  • Album photos chauffeurs / Truckers Gallery (ingyenes) Renault Trucks-sofőrök fényképalbuma Egy fotóalbum, mely lehetővé teszi, hogy a Renault Trucks kamionok sofőrjeinek fényképei között böngésszen.

Forrás: Renault Trucks

(Ezt a cikket 545 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .