Hírek Rendezvények Scania Sport Versenyek

Gyorshír: Elindult a tábor felé a Scania

Ezt megerősíti a nyomkövető is, amelyen már látható, hogy As Sakn felé dönget a Kovács, Czeglédi, Ács triumvirátus. Eltart egy darabig, amíg ideérnek, biztosan akad még tennivaló is reggelig a kamion körül, így csak később derül ki, hogy mit tartogat csapatunk számára az Africa Eco Race 5. versenynapja…

Megérkezett a várva várt üzenet a táborba, amely úgy szólt: „Elindultunk!”

Mint arról korábban beszámoltunk, a 2015-ös Africa Eco Race nyitónapján a kategória legjobb eredményét produkáló, majd a következő két szakaszon defektekkel bajlódó magyar egység versenygépén a negyedik szelektív szakasz harmadik ellenőrzőpontja előtt jelentkeztek műszaki gondok. A versenytrió előbb önállóan, majd a helyszínre érkező szervizcsapat tagjaival karöltve látott neki a problémák megoldásának.

A január 11-ig tartó tereprali-maraton ötödik szakasza egyben az utolsó lesz marokkói felségterületen: a január 4-i, dakhlai pihenőnap, valamint a mauritániai határátlépés előtt egy 225 kilométer hosszúságú mért menet, illetve 532 kilométernyi összekötő vár a mezőnyre. A szervezői előrejelzések szerint a versenyszakasz zöme teljesen új, korábban a verseny által nem érintett területen kanyarog majd.

Forrás: Qualisport
.

(Ezt a cikket 179 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .