Hírek Rendőrségi hírek

A rendőrség keresi egy ismeretlen rendszámú tehergépkocsi sofőrjét

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy tiszateleki baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri.

rendőrség logoA Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/6733/2014. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 35 éves nyírteleki lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. november 11-én 11 óra 35 perckor az általa vezetett Mercedes Vito típusú tehergépkocsival közlekedett Tiszatelek Dózsa György utcán Újdombrád felől Nagyhalász irányába. A kisteherautó egy vele azonos irányba közlekedő ismeretlen forgalmi rendszámú tehergépkocsi megelőzését követően áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség várja annak az ismeretlen forgalmi rendszámú tehergépkocsi sofőrjének a jelentkezését, akinek az előzését követően bekövetkezett a baleset, továbbá várjuk azok jelentkezését is, akik a baleset körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen vagy telefonon a 06-42/524-600 hívószámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Police.hu
.

(Ezt a cikket 238 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .