Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Torlódásokra figyelmeztet az M5-ösön a Magyar Közút

Elhúzódó munkálatok miatt csütörtökön is torlódásokra kell számítani az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán, a főváros közelében – figyelmeztet a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Több kilométer hosszan torlódnak a járművek Kecskemét közelében az M5-ös autópályán, a Szeged felé vezető oldalon, ahol útfelújítási munkálatokat végeznek 2014. április 18-án. A forgalmat Kecskemétnél leterelik az autópályáról. MTI Fotó: Donka Ferenc
Illusztráció – MTI Fotó: Donka Ferenc

Burkolatjavítás miatt hétfőn, illetve kedden mindkét irányban lezárták az M5-ös autópálya külső sávját az M51-es csomópont térségében; a főváros felé haladók a munkálatok elhúzódása miatt még csütörtökön is torlódásokra készüljenek – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor korábbi tájékoztatása szerint hétfő reggel fél hétkor az M5-ös Szeged felé tartó oldalának külső sávját, majd kedd reggel a Budapest felé tartó oldal külső sávját zárták le az M51-es csomópontnál.

Az osztályvezető szerda délután azt mondta, hogy a Szeged felé tartó oldalon a munkák befejeződtek, a közútkezelő szakemberei már a terelés bontásán dolgoznak. A bevezető, vagyis a fővárosba tartó oldalon azonban a szerda estéig tervezett munkák meghosszabbítására van szükség, ezért a közlekedők csütörtökön is kisebb-nagyobb torlódásokra számíthatnak, főleg a csúcsidőszakokban.

Aki Szeged felől autózik Budapest felé, kerülőútként használja az M0-ást, míg az M51-es úti csomópontot a munkálatoktól függetlenül továbbra is igénybe vehetik a közlekedők – tette hozzá Pécsi Norbert Sándor.

Forrás: MTI  (htm \ gkp)
.

(Ezt a cikket 151 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .