Teljesen Magyar fejlesztés az a műholdas nyomkövető rendszer, amelynek a segítségével távolból ellenőrizhető hol van, merre jár a gépjármű, mennyi üzemanyagot használt el vagy egy kattintással letiltható a jármű indítása. A nyomkovetes.net egyszerű, könnyen kezelhető webes felületein egy kattintással szinte bármely funkció elérhető. A nyomkövető eszköz és a kiegészítők segítségével prémium minőségű flottamenedzsment alakítható ki, ami segít mérhetővé tenni a kölcsönös bizalmat munkaadó és munkavállaló között.

gps-nyomkovetes

A nyomkövető rendszer alapvetően három lépést végez el. Műholdakkal először meghatározza a járműbe beépített készülék pozícióját, majd az adatokat mobil kommunikációra (GSM) használt földi rendszer továbbítja a szervernek. A szerver értékeli és megjeleníti a valós idejű adatokat. Akár tíz méter pontossággal meghatározható egy jármű helyzete.

A felhasználó az interneten keresztül könnyen kezelhető, egyszerű térképes felületen tudja megtekinteni az információt. A webes kezelőfelületen egy kattintással szinte bármely funkció elérhető. A kezelőfelületen archív adatok is lekérhetők, mivel a nyomkovetes.net a szolgáltatók közül egyedülállóan a szerződés teljes időtartamára megőrzi az adatokat.

Milyen pontos a térkép és a megjelenítés?

Készülékeinket 5-10 másodperces jeladásra programozzuk, így valós idejű helyzetinformációhoz jutunk. Akár tíz méter pontossággal meghatározható egy jármű helyzete.

 Milyen kiegészítőkkel fokozható a szolgáltatás hatékonysága?

Egy extra kiegészítő eszköz beszerelését követően az autó fedélzeti kompjúteréhez közvetlenül csatlakozik a szerverünk, így ki lehet nyerni az ott tárolt adatokat, legyen az üzemanyag fogyasztás, sebesség, vagy akár raktér hőmérséklet. Ez a megoldás lehetőséget ad valós üzemanyag kontrollra, ami nem számításokon alapul, hanem minden pillanatban az üzemanyag tartály állapotát mutatja. Segítségével a tankolások, esetleges megcsapolások egyértelműen kiszűrhetők, ellenőrizhetők. Ha összekötjük egy másik eszköz alkalmazásával, akkor azt is meg lehet mondani, mikor ki vezette a járművet. A sofőrazonosító rendszer kártyás alapon működik, főleg a céges és magán úthasználatok szétválasztására használják céges ügyfeleink. A magáncélú felhasználásban általában más kiegészítőkre van szükség. A megrendelőink egy része csak akkor használják a nyomkovetes.net nyomkövető rendszerét, ha baj van. Ekkor, egy külön beépítésre kerülő relé lehetővé teszi, hogy egy kattintással a térképes online kezelőfelületről letilthatja a felhasználó az autója indítását.

Milyen előnnyel jár a nyomkovetes.net használata?

Azonnali megtakarítással például az üzemanyag-felhasználásban. Az útvonal optimalizálásával hasznosabb munkaidő-felhasználás, anyag- és energiamegtakarítás érhető el. Rendszerünk elősegíti a vezetői döntést és értékelést.

Ennél is fontosabb, hogy az értékesítők, területi képviselők hatékonyabb munkavégzése rendszerünk segítségével akár 10-20% forgalomnövekedést generálhat. Ennek jelentőségét a mai piaci nehézségek mellett nem kell külön magyarázni.

Mennyibe kerülnek a nyomkovetes.net szolgáltatásai?

A szolgáltatásunk igénybevételéhez meg kell vásárolni egy készüléket, ami az információ szerzés helyére kerül beépítésre. Ez egy egyszeri költséget jelent, ami nagyságrendileg egy olcsó autóriasztó ára. A készülék tartalmaz egy Vodafone előfizetéssel rendelkező SIM kártyát, melyet cégünk biztosít.

Havi költséget nem csupán a rendszerhasználati díjat jelenti, magában foglalja a szerver adatforgalmából és a felhasználói felület üzembetartásából, a SIM kártya alapdíjából, licencdíjakból fakadó költségeket is. Ezt a havi tervezhető költséget a nagyszámú partnerünk miatt sikerült minimálisra szorítani, de a folyamatos fejlesztésünk, a piaci helyünk és a minőségi szolgáltatásunk azonban nem teszi lehetővé, hogy komolytalan díjjal dolgozzunk. Ez az ügyfeleink érdekét is sértené, mert cserébe nem azt kapná amit elvárna, és mi nem tudnánk azt adni amit szeretnénk.

tudjon-meg-tobbet-nyomkovetes

A Flexcom Kommunikációs Kft. saját fejlesztésű termékéért Magyar Brands díjat kapott és használhatja a Magyar Szolgáltatás védjegyet. A cég TÜV minősítéssel, ISO 9001:2009 rendszerben nyújtja szolgáltatásait. Készülékeik megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.

További részletek: gpsnyomkovetes.net
.

(Ezt a cikket 309 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?