Hírek Kiállítások Kishaszonjárművek Külföld Márkahírek Volkswagen

A Volkswagen Haszonjárművek nyerte a „Német Haszonjármű-díjat” 2014-ben

A Hannoveri Haszongépjármű Kiállítás (IAA) keretében Matthias Wissmann, a Német Autógyártók Szövetségének (VDA) elnöke adta át a 2014-es “Német Haszonjármű-díjat”, amelyet a Volkswagen Haszonjárművek részéről Dr. Eckhard Scholz, az igazgatótanács elnöke vett át.

Minden második évben szavaznak a különböző szakmák vállalkozói és mesteremberei a legjobb haszongépjárműről, miután egy teszthétvége keretében minden tekintetben alaposan vallatóra fogják és értékelik a különböző vetélytársak hasonló kivitelű modelljeit. A Volkswagen Caddy és a Transporter korábbi sikerét ezúttal a határozott fellépésű testvér ismételte meg, a tekintélyes Német Haszonjármű-díj birtokosa így az elkövetkező két esztendő során a Volkswagen Amarok.

“Nagy örömmel fogadtuk az újabb elismerést, amellyel modellünket illették. Ez a díj különösen nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen ez többnyire a mesteremberek választását tükrözi. Azok az emberek, akiknek a munkáját nap, mint nap egy pick-up segíti, az Amarokban látják az ideális munkatársat” – nyilatkozta Dr. Eckhard Scholz.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 142 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .