Hírek Kiállítások Kishaszonjárművek Márkahírek Rendezvények Újdonságok Volkswagen

Párizsban is bemutatkozott a Volkswagen Tristar tanulmányautó

A hannoveri haszonjármű kiállításon aratott sikere után néhány nappal a Párizsi Autószalonon is bemutatta a márka a várhatóan a következő generációs Transporter egyes elemeit is magán viselő platós tanulmányautót.

A Tristar kisbusz, mely a jelenlegi Transporter legjobb elemeit is ötvözi, a hannoveri bejelentés szerint a 2015-ben megjelenő T6-os előfutáraként jelenik meg, melyet Párizsban azzal is hangsúlyossá tettek, hogy a Volkswagen Haszonjárművek újdonsága a bemutatón felvonuló mind az öt Transporter generáció után, hatodikként lépett a színre.

A T5 alapjaira épített, off-road elemekkel tervezett, vonzó külsejű platós kisbusz látványa is megnyerő, de közelebbről szemlélve láthatóvá válnak rendkívül ötletes és funkcionális megoldásai is.  Ezek közül a leghasznosabb és a legérdekesebb, hogy a plató mindhárom oldala 90 illetve 180 fokban is lehajtható, így a Tristar alapterületénél jóval nagyobb méretű tárgyak szállítására is alkalmas lehet.

Az utastér alatt és a hátsó lökhárító felett a portól védett, vízhatlan, síneken gördülő tároló rekeszek találhatók, melyekbe a szerszámokat, ipari felszereléseket és a munkaruházatot is el lehet helyezni. A tanulmányautóba 2.0 literes, 204 lóerős TDI motort építettek, valamint hétsebességes DSG sebességváltóval is felszerelték, míg a 30 éve bemutatott Syncro összkerék-hajtás évfordulójára 4MOTION hajtást is beépítettek.

A Tristar megoldásai természetesen nem csak az áruszállításra, hanem a vezető komfortjára is adnak előremutató megoldásokat. A tanulmányautó bőr borítású belső terében, az asztalba építve egy 20 colos táblagépet helyeztek el, ami a forgatható ülésekkel lehetővé teszi videó konferenciák és üzleti megbeszélések megtartását is, a komfortot ráadásul még egy beépített kávéautomata is teljessé teszi.

(Ezt a cikket 189 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .