Scania Trailer Rent – béreljen pótkocsit a Scaniától!

A Scania Hungária Kft. három évvel ezelőtt indította el járműbérleti üzletágát Scania Rent néven, amelyen keresztül az ügyfelek Scania vontatókat vehetnek bérbe, ha extra kapacitásra van szükségük rövid távú igényeik áthidalására, vagy csak azért, mert a svéd gyártó legutóbbi technológiai újításait szeretnék tesztelni. Most ez a szolgáltatás egészül ki egy újabbal, a Scania Trailer Rent-tel, azaz a pótkocsi bérléssel.

Scania TrailerRent1

Sokszor előfordul, hogy egy fuvarozó vállalkozás kapacitása nem pontosan a megrendelés állományhoz igazodik az év bizonyos időszakaiban. Ha a vállalkozás egy nem várt megrendelést kap, amihez nem áll rendelkezésre a megfelelő szerelvény-állománya, akkor kézenfekvő megoldás a járművek rövid- vagy középtávú bérlete. A Scania mostantól erre a problémára is teljes körű megoldást kínál. A korábban bevezetett vontató bérlési szolgáltatás mellett, immár félpótkocsi bérletére is van lehetőség, 12-24 hónapos időtartamra. A kínálatban szerepel síkplatós normál vagy mega kivitelű félpótkocsi.

„A most elindított Trailer Rent szolgáltatásunk logikus folytatása és kiegészítése a vontató bérleti lehetőségnek, ami az elmúlt években nagyon sikeres üzletággá fejlődött. A bérbe adott vontatók mennyisége egyértelműen megmutatja, hogy az ügyfelek és a piac igénylik ezt a fajta szolgáltatást. A bérleti szerződés az ügyfelek kérése szerint vonatkozhat csak a vontatóra, csak a pótkocsira vagy a teljes szerelvényre, ami nagyfokú rugalmasságot biztosít.

Mivel ősztől már  pótkocsikból is van raktárkészletünk, szinte azonnal ki tudjuk szolgálni az ügyfeleket.” – avatott be a részletekbe Sáránszky Róbert, a Scania Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. „A pótkocsik kiemelkedően kedvező bérleti díjában szereplő költségtételek könnyen áttekinthetőek, kilométer-korlátozást nem tartalmaznak. A szolgáltatás teljes körű ügyintézést takar, magában foglalja például a forgalomba helyezést, biztosítást, javítást és karbantartást. További fontos előny, hogy az ügyfelek mindent egy helyen, kényelmesen intézhetnek.”

Forrás: Scania
.

(Ezt a cikket 305 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?