Hírek Külföld Márkahírek Renault

A RENAULT TRUCKS T KAPTA AZ « ÉV TEHERAUTÓJA 2015 » CÍMET

2014. szeptember 23-án a Renault Trucks T járműve érdemelte ki az « Év Teherautója 2015 » címet, melyet a 25 nemzetközi szakújságíróból álló zsűri ítélt oda. Gianenrico Griffini, a zsűri elnöke adta át a rangos elismerést a Renault Trucks elnökének, Bruno Blin-nek Hannoverben, a 65. alkalommal megrendezett IAA nemzetközi kiállításon.

renault_trucks_t_itoy_1129 pontot gyűjtve, 48 ponttal megelőzve riválisait nyerte el a tekintélyes nemzetközi „Truck of The Year 2015” díjat a Renault Trucks T, melyet a szeptember 23-án Hannoverben megnyitott IAA kiállításon adtak át. A zsűri – 25 nemzetközi magazin egy-egy szakújságírója – úgy ítélte, hogy ebben az évben a Renault Trucks T járműve járult hozzá a legnagyobb mértékben a közúti árufuvarozás fejlődéséhez.

A nemzetközi Truck of the Year zsűrije a következő szempontok szerint értékelte legjobbnak a Renault Trucks T-t : innovációs technológia, kényelem, biztonság, úttartás minősége, gazdaságos üzemanyag-fogyasztás, ökológiai lábnyom, és a jármű teljes fenntartásának költsége (TCO). A zsűri kiemelte a Renault Trucks minőségi elemeit : az aerodinamikai megoldásokat és gépkocsivezetők kényelmét szolgáló a vezetési és pihenési komfortot.

renault_trucks_t_itoy_3« A Renault Trucks T ötvözi a márka korábbi zászlóshajóinak minőségét a világ járműiparának legfejlettebb innovációs technológiáival, melynek eredménye az utóbbi évek egyik legjellegzetesebb járműve ».- foglalja össze Gianenrico Griffini, az Év Kamionja 2015 zsűrijének elnöke.

Bruno Blin, a Renault Trucks elnöke a díjátvétel során kijelentette : « Nagy örömömre szolgál, hogy a Renault Trucks nevében átvehetem ezt a díjat, és ezt az örömöt szeretném megosztani cégünk minden egyes dolgozójával és a kereskedői hálózatunkkal szerte a világon. Ez a díj büszkeséggel tölt el bennünket ugyanúgy, ahogy azokat is, akik megveszik a kamionjainkat, és akik vezetik őket. »

Majd hozzátette : « 1 évvel ezelőtt a Renault Trucks egy új korszakba lépett a megújult termékkínálatával. Ez a díj pedig tökéletesen illeszkedik a Renault Trucks történetének ezen új periódusához. Hiszem, hogy a 25 európai szakújságíró elismerése a Renault Trucks T értékei iránt hatékony érv lesz új ügyfelek meggyőzésére is. »

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 338 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .