DAF Hírek Márkahírek

Nemrég a Sárközi és Társa Bt. is bekerült az Euro 6-os DAF XF-et üzemeltetők egyre népesebb táborába

Nemrég a Sárközi és Társa Bt. is bekerült az Euro 6-os DAF XF-et üzemeltetők egyre népesebb táborába a fotón szereplő látványos, légkürtökkel felszerelt, 510 lóerős, Super Space Cab fülkéjű vontató átvételével, amely ráadásul a „Vezess a holnapért” kampányban is részt vesz.

Még alig futott az új gépkocsi, ám vezetője máris imádja. Az 1992-ben alapított, napjainkban Európa-szerte hűtős fuvarozással foglalkozó vállalkozás első DAF tehergépkocsija még egy 3300-as volt, amely nagyon megbízhatóan üzemelt.

Majd a cég ügyvezető igazgatója, Sárközi József egy 2007-es XF105.460 modellel is jó tapasztalatokat szerzett, akárcsak a Hungarotruck Kft. ügyfélközpontú értékesítésével és szervizével.

Így jelenleg a flotta öt vontatója közül három DAF gyártmányú, és Sárközi úr biztos benne, hogy a későbbiekben a másik két járművét is XF-re cseréli majd. Sőt, már tervezi egy fiatal, 12 tonnás LF45 beszerzését is.

Forrás: DAF – Hungarotruck Kft.

(Ezt a cikket 335 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .