Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Körforgalom építése miatt lezárnak egy forgalmas pomázi csomópontot

Körforgalmat alakítanak ki a pomázi Hősök terén egy forgalmas útkereszteződésben, ezért a környéket keddtől két hétre lezárják. A forgalmat elterelik, jelentős torlódások várhatók – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője hétfőn az MTI-vel.

4-es-fout-korforgalom-szolnok
Illusztráció – MTI Fotó: Bugány János

Pécsi Norbert Sándor a csaknem 300 milliós uniós projektről elmondta, hogy az új körforgalom a 1111-es és a 1112-es utak T csomópontjában épül, itt találkozik a Szentendre-Dobogókő és a Budakalász-Dobogókő útvonal, és innen lehet közvetlenül eljutni a fővárosba, valamint a Dunakanyarba is.

Átépül a csomópont, megújul a burkolat és a járdák egy része, kicserélik a jelzőtáblákat, elbontják a Hősök emlékművét. A kivitelezés miatt kedd reggel 9 órától teljes szélességében lezárják a József Attila utca Huszár utca és Magyar utca közötti szakaszát, az autósok, valamint a Volánbusz járművei is a kijelölt terelőúton közlekedhetnek.

Forrás: MTI  (htm \ blz)
.

(Ezt a cikket 242 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .