Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Segítségnyújtás nélkül távozott az ismeretlen sofőr

Baleset szemtanúinak jelentkezését várja a Gyöngyösi Rendőrkapitányság.

ORFK felvétele: H.Szabó Sándor
ORFK felvétele: H.Szabó Sándor

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság 10030-1218/2014. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2014. július 28-án 11 óra 50 körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett zárt kisteherautóval Gyöngyös, Csárda út 18. szám előtti útszakaszon a Pesti út irányába közlekedve áttért az úttest bal oldalára. Az úttesten vele szemben közlekedő kerékpáros, hogy elkerülje az ütközést lehaladt az úttest melletti vízelvezető árokban, ahol kerékpárjával elesett.

A balesetet követően a jármű vezetője adatainak hátrahagyása és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrség kéri, hogy aki szemtanúja volt a fenti esetnek, a gépjárművezető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy az ingyenes hívható 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Heves Megyei Rendőr-főkapitányság
Forrás: Police.hu
.

(Ezt a cikket 245 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!