Érdekvédelem Hírek Szervezetek hírei Útdíj

Riasztási funkcióval bővül a hu-go rendszer

A fuvarozói érdekképviseletek (köztük az MKFE) február óta szorgalmazza a NÚSZ Zrt-nél az ismétlődő útdíjbírságok elkerülése érdekében egy ún. riasztási funkció alkalmazását.

MKFE-kor-logoKérésünk meghallgatásra talált, s – a fejlesztést követően – a NÚSZ Zrt. augusztustól elindítja a riasztási funkció tesztverzióját, majd azt követően, 1-2 hónapon belül a riasztási funkciót minden regisztrált hu-go felhasználó részére elérhetővé teszik.

A fejlesztésről Szatmári-Margitai Gusztáv szolgáltatási igazgató értesítette egyesületünk főtitkárát. A levél az alábbi linkről tölthető le:

http://www.mkfe.hu/hu/?option=com_content&view=article&id=6842&Itemid=570

A tesztüzem során a pilot időszakban résztvevők (és vélhetően) az éles indítást követően a regisztrált felhasználók a következő tartalmú üzenetet kapják majd:

“Tisztelt XY!

Ellenőrzési rendszerünk a(z) AAKTESZT321 rendszámú jármű úthasználata során nem megfelelőséget észlelt. Kérjük, szíveskedjen ellenőrizni a regisztrált adatokat, illetve a megvásárolt úthasználati jogosultság során rögzített paramétereket!

További információk:

Nem megfelelőség észlelésének ideje: 2014.07.25 12:47:38

Felségjelzés: H

Tisztelettel:

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

web: www.hu-go.hu

E-mail: ugyfel@hu-go.hu

Call Center: +36 40 40 50 60″

Forrás: www.mkfe.hu – A SZOLGÁLTATÓ ÉRDEKVÉDELEM

(Ezt a cikket 211 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .