Érdekességek Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Volkswagen

Kevin Kostner egy Volkswagen Multivan-nel rója az utat

Tíz fekete Multivan Highline mikrobusz alkotta azt a flottát, amikor az Oscar díjnyertes Kevin Kostner “Modern West” nevű együttesével exkluzív koncertet adott Berlinben a Spindler&Klatt étterem-klubban. Az alkalmat a Berlini Divathét, valamint az  Arquenautas  divatmárka tavaszi – és nyári kollekciójának bemutatása adta.  Kevin Kostner  a Volkswagen Haszonjárművekben is  otthonosan  érzi magát. “Amikor beszállok egy Multivan-be, akkor  szinte teljesen otthon érzem magam”- mondta a színész, aki egyben producer és filmrendező is.

Kevin Kostner már jól ismeri a Multivan Highline változatát, miután e márka minibuszát már használta 2011-ben, az együttesével tett németországi turnéja során. Szülővárosában, Santa Barbarában Kostner jelenleg is egy Volkswagen Touareg-gel jár.


Kevin Kostner május óta  a németországi filmszínházakban a “Három nap a gyilkolásra” című krimi főszereplőjeként látható, Amber Heard színésztársa oldalán. Kostner ugyancsak főszerepet játszik a “Draft day”  (“A tervezett nap”) című  futballról szóló filmdrámában, mely jelenleg az Egyesült Államokban megy a mozikban. Ezt követően  munkássága sportos szerepekkel folyatódik majd, a “McFarland” című film novemberben megjelenik a mozikban, amelyben Kostner főiskolai futóedzőt alakít.

A filmsztár rendelkezésére álló flottában Multivan Highline változatok futnak 132 kW/180 lóerős  motorral felszerelve, az üléseket bőr borítja, a gépkocsikban navigációs rendszer is található, az ablakok pedig sötétítettek.  Különösen hasznos, gyakorlatias felszerelést jelent a digitális hangerősítés (Digital Voice Enhancement), ami a gépkocsi plafo njába épített hangszórókat jelenti. A rendszer segíti, hogy az elöl ülő vezető és utas, illetve a hátul ülő utasok könnyebben tudjanak beszélgetni egymással.

A legendás Volkswagen “Bulli” mikrobusz legutolsóként megjelent utóda a filmsztár kedvenc autója. A Multivant turnékon főként zenészek részesítik előnyben a versenytárs gépkocsikkal szemben. A Multivan-nek kultusz státusza van. A közelmúltban éppen a Volkswagen Haszonjárművek gépkocsijai szállították “A feláldozhatóak 3” (The Expendables 3) akciófilm szereplőit a cannes-i filmfesztiválon.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 211 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .