Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Helyreállítási munkák miatt torlódás várható a hétvégén az M0-son Diósdnál

Torlódásokra kell számítani a hétvégén az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, mert Diósd és Szigetszentmiklós között egy júniusi kamionbaleset nyomait tünteti el a Magyar Közút Nonprofit Zrt. péntek estétől hétfő hajnalig – közölte a társaság kommunikációs osztályának vezetője pénteken az MTI-vel.

H. Szabó Sándor felvétele
Karbantartások az M0-ás autóúton – H. Szabó Sándor felvétele

Pécsi Norbert Sándor elmondta, hogy június 11-én az M0-s 13-as kilométerszelvényénél egy kamion átszakította a szalagkorlátot, majd teljesen kiégett. A baleset következtében jelentős kár keletkezett nemcsak az útburkolatban, hanem a korlátban és a betonelemekben is. Ezeket a károkat számolják fel a szakemberek péntek este 7 órától hétfő hajnalig.

Mivel az érintett szakaszon Szigetszentmiklós irányában a három sávból kettőt lezárnak – figyelembe véve, hogy erre a hétvégére a hőség miatt felfüggesztették a kamionstopot -, hatalmas torlódás alakulhat ki.

Az osztályvezető azt javasolta, hogy az ebben a térségben közlekedők utazás előtt tájékozódjanak a forgalmi viszonyokról az Útinform munkatársainál, megyei diszpécsereinél, illetve a www.utinform.hu weboldalon.

Forrás: MTI  (htm \ bám \ bpt)
.

(Ezt a cikket 172 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .