Ajánlatok Flotta Hírek Rendezvények

Első LeasePlan Flotta Akadémia – hiánypótló szakmai képzést indított hazánk vezető flottakezelője

Edukációs céllal ingyenes szakmai képzést indított a LeasePlan Hungária Zrt., hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata. A Flotta Akadémia elnevezésű program célja, hogy a flottamenedzserek, a céges autókért felelős HR és pénzügyi szakemberek, valamint a vállalat jelenlegi és potenciális ügyfelei a lehető legtöbb információ birtokában dönthessenek a gépjárműflottákat érintő kérdésekben. Az első rendezvény 2014. június 11-én nagy sikerrel zárult.

A holland anyavállalattal rendelkező LeasePlan a piacon elsőként szervezte meg saját képzését, mely tartalmában a hazai viszonyokhoz és törvényi előírásokhoz igazodva, a sokéves hazai, illetve nemzetközi tapasztalatot felhasználva segíti a cégautókért és a flottákért felelős menedzserek munkáját.

A LeasePlan Flotta Akadémia irányt mutat a szakemberek számára abban, hogy milyen tényezők és szempontok figyelembevételével célszerű megfogalmazni az igényeket, kiírni a tendereket, majd később kialakítani az operatív lízing szerződést. Az előadások kitérnek arra, hogy mitől lehet jó, hogyan lehet igazán hatékony és sikeres egy cég flottastratégiája, miközben maximálisan illeszkedik az adott vállalati kultúrához, hiszen minden cég kicsit másképp vélekedik például a dolgozói elégedettségről vagy a társadalmi felelősségvállalásról. A Flotta Akadémia résztvevői részletesen megismerhetik az operatív lízinggel járó pénzügyi- és adózási előnyöket, megtudhatják, hogy melyek a legfőbb költségtényezők, amelyek a teljes futamidőre jutó költségmegoszlásban a legnagyobb szeletet hasítják ki, és milyen egyéb kiadásokra lehet számítani, továbbá végigkövethetik egy gépjármű flottában eltöltött életciklusát a tervezéstől egészen a leadásig.

„Az első rendezvény túlszárnyalta elképzeléseinket, a résztvevők létszáma és a pozitív visszajelzések is megerősítettek minket abban a hitünkben, hogy nagy szükség van itthon is egy olyan iparág specifikus szakmai átfogó programra, mint amilyen a Flotta Akadémia. A vállalat 50 éves nemzetközi és 20 éves hazai tapasztalatát felhasználva igyekeztünk olyan lényegi információkat átadni a résztvevőknek, melyek segítségével meghozhatják a legjobb döntéseket flottájukkal kapcsolatban, illetve vállalatra szabott, költséghatékony flottastratégiát alakíthatnak ki” – mondta Pesti Tímea, a LeasePlan Hungária Zrt. kereskedelmi igazgatója, aki egyben a felelős programigazgató is.


A LeasePlanről: A holland anyavállalattal rendelkező LeasePlan piacvezető a hazai és a nemzetközi gépjármű- és flottakezelési piacon. A LeasePlan leányvállalatai mind az öt földrészen, 32 országban vannak jelen. A cég közel 6500 alkalmazottat foglalkoztat globálisan, összesen 1,3 millió járművet és 19,5 milliárd euró értékű lízingportfoliót kezel. A LeasePlan erőssége, hogy proaktív flottakezelőként ügyfelei számára világszerte testre szabott megoldásokat biztosít, miközben a gépkocsik teljes futamidejére vetített költségeit alacsony, a gépjárművezetők elégedettségét magas szinten tartja. A vállalat 1994-ben kezdte meg magyarországi működését mint gépjármű flottakezelő. Mára hazánkban 9100 autóval közel 500 ügyfelet szolgál ki. Partnerei között olyan jelentős cégek találhatók, mint például az IBM, az E.on, a Diageo és a Citibank. Az elmúlt 20 év során a LeasePlan Magyarországon is fenntartotta piacvezető szerepét, hiszen a hazai gépjárműpark lízing és kezelés piacának közel egyharmadát birtokolja.

Forrás: Corpus Communications

(Ezt a cikket 213 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .