1 millió forintot nyer Magyarország legjobb kamionsofőrje!

A visszaszámlálás megkezdődött: idén ismét elrajtol az 5 tengelyen – biztos kézzel!

A visszaszámlálás megkezdődött: idén ismét elrajtol az 5 tengelyen – biztos kézzel!

1 millió forinttal lesz gazdagabb és óriási elismerést szerez a szakmában Magyarország legkiválóbb kamionvezetője, amennyiben bizonyítja rátermettségét, kreativitását és ügyességét öt tengelyen. A NiT Hungary, azaz a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 5 tengelyen – biztos kézzel! címmel a tavalyi sikerre való tekintettel ismét közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai versenyt hirdet. A rendezvény célja amellett, hogy megtalálják a szakma legjobbját, hozzájáruljanak a biztonságosabb közúti közlekedéshez, illetve a szakma elismertségéhez.

5tengelyen-biztos_kezzel_Plakat_2014

Nem a megtett kilométerek és az utakon eltöltött évek számítanak, hanem a tudás, kreativitás, profizmus és ügyesség az 5 tengelyen – biztos kézzel! közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai versenyen, amelyre idén ismét lehetőségük van a magyar kamionosoknak jelentkezni augusztus 15-ig.

A győztest nettó 1 millió forinttal jutalmazza a NiT Hungary és az OBB, arról nem is beszélve, hogy ő lesz hazánk legelismertebb kamionosa. Ez a dicsőség pedig bármely cég büszkeségére válhat, hiszen a jól felkészült gépkocsivezető egy cég alfája és omegája, amelyet most be is bizonyíthatnak a játékos megmérettetésre jelentkezők. A versenyzők mindezek mellett szélesebb körben is megmutathatják kihívásokkal teli hivatásuk szépségeit, lehetőségeit, kedvet csinálva a pályakezdő fiatalok számára.

5tengelyen-biztos_kezzel_2013 (2)

A különleges küldetésen résztvevőknek először egy online selejtezőn kell szakmájukkal kapcsolatos kérdésekre válaszolniuk, ezt követően pedig az elődöntőkön, majd a döntőben már öt tengelyen bizonyíthatnak különféle ügyességi feladatok kreatív megoldásával. A végső megmérettetésen a legjobbak küzdenek meg egymással Európa egyik legkorszerűbb vezetéstechnikai tanpályáján, egy színes programokkal egybekötött családi napon.

Jelentkezési határidő:
2014. augusztus 15.

Elődöntők:
2014. szeptember 20. – Miskolc
2014. szeptember 21. – Miskolc
2014. szeptember 27. – Budapest
2014. szeptember 28. – Budapest

Döntő:
2014. október 4. – Zsámbék, drivingcamp Hungary

További információk:
http://www.5tengelyen.hu
.

(Ezt a cikket 292 alkalommal tekintették meg.)