Hírek Külföld Márkahírek Renault

« EREDETI FRANCIA TERMÉK » MINŐSÍTÉST KAPNAK AZ ÚJ RENAULT TRUCKS JÁRMŰVEK

A Renault Trucks megkapta az « Eredeti Francia Termék » minősítést a Renault Trucks T, C, K, D és D WIDE járműveire. A cím, melyet az Yves Jégo által elnökölt ProFrance egyesület ítél oda, egy adott termék francia eredetét igazolja. Az « Eredeti Francia Termék » minősítés megerősíti a Renault Trucks francia gyökereit, és hangsúlyozza a Blainville-sur-Orne-ban, Bourg-en-Bresse-ben és Lyonban található gyártóüzemek kimagasló szakértelmét.

origine_france_garantie_renault_trucks_2A Renault Trucks története 1894-ben Lyonban kezdődött az első Berliet-motor bemutatásával. A Renault Trucks azóta is Franciaországban végzi tevékenységét, a mai napig itt gyártja járműveit. Ennek a ténynek az elismerését fejezi ki a professzionális és független ProFrance egyesület által kibocsátott « Eredeti Francia Termék » minősítés. Ez a cím azt tanúsítja a Renault Trucks ügyfeleinek, hogy a Renault Trucks T, C, K, D és D WIDE járműveket valóban Franciaországban gyártják, és azzal, hogy Renault Trucks teherautót vásárolnak, a francia ipart támogatják. A védjegy tovább erősíti a Renault Trucks franciaországi beágyazódását is, és hangsúlyozza a Blainville-sur-Orne-ban, Bourg-en-Bresse-ben és Lyonban található gyártóüzemek kimagasló szakmai színvonalát. Az üzemek alkalmazottai méltán lehetnek büszkék erre a minősítésre, amely a nemzeti büszkeségüket is emeli. Az « Eredeti Francia Termék » minősítéssel kizárólag a Renault Trucks teherautói rendelkeznek.

origine_france_garantie_renault_trucks_3A ProFrance két különösen fontos és összetartozó feltétel alapján ítéli oda ezt a minősítést. Egyrészt az adott termék gyártásának fő szakaszaira és az elkészítés utolsó lépésére Franciaországban kell, hogy sor kerüljön. Másrészt a termék bekerülési költségeinek legalább 50 százalékának franciaországi forrásokból kell származnia. A pályázók elbírálását független tanúsító szervezetek végzik, amelyeket a ProFrance rendszeresen közé tesz.

A Renault Trucks 2014 februárjában kapta meg az « Eredeti Francia Termék » minősítést, amelyet a ProFrance három évente újból tanúsíttat és évente ellenőriz.

origine_france_garantie_renault_trucks_4A Renault Trucksról

Az ipari teherautók gyártásával foglalkozó Renault Trucks a világ több mint száz országában folytatja tevékenységét. Alkalmazottainak körülbelül 70 százalékát Franciaországban foglalkoztatja. Járműveit franciaországi gyártóüzemeiben, Blainville-sur-Orne-ban, Bourg-en-Bresse-ben, Lyonban és Limoges-ban gyártja.

A Renault Trucks 2001-ben olvadt be a Volvo csoportba. A Volvo csoport a világ egyik legjelentősebb haszonjárműgyártó vállalat, amely a teherautók, autóbuszok és munkagépek mellett hajtásláncokat és meghajtási rendszereket is kínál tengerészeti és ipari alkalmazásra. A körülbelül 110.000 alkalmazottat foglalkoztató Volvo csoport 19 országban üzemeltet gyárat, és több mint 190 országban forgalmazza termékeit. 2013-ben a csoport közel 270 milliárd svéd korona árbevételre tett szert az értékesítésből.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 240 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .