A COLGATE-PALMOLIVE ÁTTÉR A CHEP RAKLAPKEZELŐ RENDSZERRE ROMÁNIÁBAN

A CHEP, a raklap- és konténerkezelő megoldások világszerte vezető szolgáltatója bejelentette, hogy a Colgate-Palmolive társaság új üzleti szerződést írt alá a raklapkezelési szolgáltatások romániai igénybevételére, amellyel kiváltja az eddigi fehér raklapos rendszert. Ettől a lépéstől a vállalat vezetői jelentős költségcsökkentő és környezetkímélő hatást várnak.

chep-raklap-raktar-volvo-kamionA Colgate-Palmolive Romania SRL raktározási és szállítási igazgatója, Dan Dascalu így nyilatkozott: „A CHEP-pel való együttműködés mellett döntöttünk annak érdekében, hogy hatékonyabbá és költségtakarékosabbá váljon a raklapok kezelése, mivel a fehér raklapos rendszer számunkra már nehezen kezelhetővé vált, és sok rejtett költséggel is járt.”

A 38.000 dolgozót foglalkoztató Colgate-Palmolive 17,1 milliárd amerikai dollár értékben forgalmaz fogyasztási cikkeket a világ több mint 200 országában. A Colgate-Palmolive világmárkái, mint a Colgate, a Mennen, a Palmolive, az Ajax valamint a Softsoap és a Hill’s házikedvenc tápszerek a világpiac legismertebb háztartási márkanevei közé tartoznak, amelyekben a fogyasztók világszerte megbíznak. A 20 éve Romániában alapított fiókvállalattól, a Colgate-Palmolive elosztóközpontjából küldik szét az áruval megrakott raklapokat az egész ország területére és Moldovában több, mint 60 helyre.

„A CHEP-rendszer segítségével nem lesz problémánk a raklapok minőségével, vásárlóink nem élnek majd panasszal a hibás raklap következtében megsérült áruk miatt. A CHEP Portfolio Plus™ nevű elektronikus rendeléskezelő programja korszerűsítette a megrendelések feldolgozását és a raklapok mozgatását. A CHEP segítségével jobb, költségtakarékos és fenntartható szállítási láncot tudunk kiépíteni. A CHEP üzleti modellje a folyamatos újrafelhasználásra, újrahasznosításra és hulladékcsökkentésre épül. A Colgate-Palmolive elkötelezett termékei fenntarthatóságának növelése és a Föld véges erőforrásainak megőrzése iránt.” – tette hozzá Dan Dascalu.

A CHEP Country General Manager (a vállalat országos körzetigazgatója Romániában), Gabriel Andronescu így nyilatkozott: „A romániai gazdaság egy hanyatlási időszak után elkezdett felfelé ívelni, így az itteni CHEP szolgáltató központokból a vásárlóinkhoz szállított raklapok számának stabil növekedésére számítunk. A CHEP küldetése, hogy vásárlóink szállítási láncait korszerűsítsük, valamint hatékony költséggazdálkodást és nyomonkövethetőséget biztosító megoldásokkal lássuk el őket. A raklapkezelő rendszer növekedésére számítunk Romániában, mivel egyre több gyártó, kiskereskedő és szállító számára válnak világossá a rendszer előnyei. Nagyra értékeljük a Colgate-Palmolive belénk fektetett bizalmát, és örülünk, hogy partneri viszonyunk a jövőben is folytatódni fog.”

A CHEP egész Nyugat-Európában, Franciaországot, Olaszországot, Spanyolországot és Németországot is beleértve együttműködik a Colgate-Palmolive céggel.

A Colgate-Palmolive cégről
A Colgate-Palmolive fogyasztási cikkeket forgalmazó élvonalbeli globális vállalat, szorosan a szájápolásra, testápolásra, az otthon rendben tartására és a házikedvencek táplálására összpontosít. A Colgate a világ több mint 200 országában és területén értékesíti termékeit olyan nemzetközileg elismert márkanevek alatt, mint például Colgate, Palmolive, Mennen, Softsoap, Irish Spring, Protex, Sorriso, Kolynos, elmex, Tom’s of Maine, Sanex, Ajax, Axion, Soupline és Suavitel, illetve a Hill’s Science Diet és Hill’s Prescription Diet. Ha többet szeretne megtudni a Colgate globális üzleti tevékenységéről, látogasson el a vállalat honlapjára: http://www.colgatepalmolive.com. Ha pedig többet szeretne megtudni a Colgate szájápolási programjáról, a Bright Smiles, Bright Futures™ termékekről, látogasson el a http://www.colgatebsbf.com honlapra.

A CHEP-ről
A CHEP világelső az irányított, visszaváltható és újrahasználható csomagolási megoldások terén, amellyel a világ számos legnagyobb vállalatát szolgálja ki a fogyasztási cikkek és friss termékek piaca, valamint az ital- és autóipar terén. A CHEP szolgáltatása környezetvédelmileg fenntartható, és növeli ügyfelei hatékonyságát, miközben csökkenti az üzemeltetési kockázatot és a termékben okozott károkat. A CHEP több mint 7500 munkavállalója, valamint 300 millió raklapja és konténere verhetetlen lefedettséget és kivételes értéket nyújt, amellyel több mint 500 000 ügyfélpontot támogat több mint 50 országban. Ügyfélportfóliónkhoz tartoznak olyan globális vállalatok és márkák, mint a Procter & Gamble, Sysco, Kellogg’s, Kraft, Nestlé, Ford és GM. A CHEP a Brambles Limited része. További információkért látogassa meg a www.chep.com weboldalt.

Forrás: Live PR
.

(Ezt a cikket 448 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?