Hírek Márkahírek Renault

MAXISPACE FÜLKEBERENDEZÉS A RENAULT TRUCKS T FEDÉLZETÉN

A Renault Trucks T High Sleeper fülke, a maga síkpadlójával és 2,5 m fülkeszélességével hátul, eleve is a hosszú távú fuvarozásra lett kialakítva. Azonban azoknak a sofőröknek, akik még nagyobb kényelmet szeretnének, a Renault Trucks egy Maxispace fülkét is tud ajánlani, mely megnövelt tárolóhely kapacitással és egy felhajtható asztallal is rendelkezik.

renault_trucks_t_maxispace_2A síkpadlóval, a 2,5 m széles fülkéjével hátul és a több, mint 2 méteres belmagassággal a Renault Trucks T ideális eszköz hosszú távú fuvarozási tevékenységre. Mindezek mellett azok a gépkocsivezetők, akik tovább kívánják növelni a tárolórekeszek számát és a belső funkcionalitást, dönthetnek a Maxispace fülke mellett, amely 3 specifikus elrendezést kínál.

A Maxispace fülke magába foglal egy, a felső ágy helyén kialakított tárolóegységet, mely három darab, 36 cm-es magasságú, megvilágított rekeszből áll, melyek redőnnyel záródnak.

renault_trucks_t_maxispace_1Továbbá egy 81 x 60 cm-es, nyomógomb segítségével lehajtható asztalkát építettek be, mely a fekvőhelyre hajtható rá, majd használat pl. étkezés után a fülke hátsó falára függőlegesen visszarögzíthető. Ezen kívül még egy szivaccsal bélelt rekesz is található benne, mely 2 tányérból, 2 késből, 2 villából és 2 kiskanálból álló étkészletet tartalmaz.

renault_trucks_t_maxispace_3Végül a gépkocsivezető egy kiegészítő tárolórekesszel is rendelkezik köszönhetően az ülése alatt elhelyezkedő plusz fióknak. A Maxispace fülke tehát még tovább növeli a kényelmet a Renault Trucks T fedélzetén azon gépkocsivezetők számára, akiknek a tárolóhelyek kialakítása és a komfort elsődleges a fülkében.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 753 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .