SZLOVÉNIÁBAN IS AZ ÉV TEHERAUTÓJA LETT A RENAULT TRUCKS T SOROZAT

Szlovéniában az új Renault Trucks T modelljének ítélték oda 2014-ben az Év Teherautója címet, melyet április 10-én adtak át Celje-ben. A versenyt 2 szállítmányozással foglalkozó magazin hirdette meg, melyek olvasói szavazatok alapján hirdettek nyertest 3 márka nevezése alapján.

SONY DSCA Transport Magazine, a Mehanik in Voznik Magazine és internetes portáljaik olvasói adhatták le szavazataikat az “Év Kamionja 2014” címért folyó versenyben több, mint 2 hónapon keresztül. A több ezer leadott szavazat 38%-a esett a Renault Trucks T járművére, ami ezzel elnyerte az első helyet.

“Nagy megtiszteltetés, hogy szavazóink felismerték a T sorozat összes előnyét, melyeknek célja a gépkocsivezetők és tulajdonosok igényeit egyaránt kielégítő fuvareszköz megalkotása volt. – jelentette ki Dušan Mavrič Szlovénia/Horvátország igazgatója, majd hozzátette: “A Renault Trucks T sorozatot úgy tervezték, hogy a szállítmányozási cégeknek tökéletes egyensúlyt kínáljanak az üzemanyag-megtakarítás és a fülkekényelem kialakításának szempontjából. A szélcsatorna segítségével fejlesztett és tesztelt aerodinamikus fülkével a T-sorozat egyetlen járműben egyesíti a hatékonyságot és az alacsony üzemanyag-fogyasztást a kényelemmel és presztízzsel.

A járműveket már EURO6-os motorral kínáljuk ügyfeleinknek. Ez a díj elismerése annak, hogy egy nagy előre lépést tettünk a Renault Trucks termékei és szolgáltatásai terén. Szeretném megköszönni minden szavazónak, hogy a Renault Trucks T-re adta le a szavazatát.”

A díjátadásra 2014. április 10-én került sor a Celje-i Haszonjármű Kiállításon, Szlovéniában.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 274 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?