Gazdaság Hírek Közút

Megújult a Hatvan-Atkár összekötő út 1,5 kilométeres szakasza

Megújult a Hatvan-Atkár összekötő út 1,5 kilométeres szakasza a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakmai irányítása alatt. A bruttó 57,5 millió forintos beruházásra azon 34 milliárd forint összértékű országos útfelújítási program keretében kerülhetett sor, amely révén Heves megyében összesen 29 kilométer hosszban, bruttó 1,3 milliárd forint értékben vált lehetővé útszakaszok rekonstrukciója.

Fotó: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Hatvan-Atkár összekötő út Atkár és Csány közötti több mint 1,5 kilométeres, teljes egészében külterületi szakasza újulhatott meg a 34 milliárd forintos összértékű országos útfelújítási program keretében. A bruttó 57,5 millió forintos beruházás során az érintett terület burkolat- és padkafelújítása valósult meg, valamint a burkolati jelek is megújulhattak.

A rekonstrukció után az útszakasz jobb utazáskényelmi feltételeket biztosít az utazóknak, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pedig mindent megtesz azért, hogy ez minél tovább így maradhasson.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Forrás: kozut.hu
.

(Ezt a cikket 159 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .