Egyéb Hírek

A CHEP VÁLTOZÁSOKAT JELENTETT BE KÖZÉP- ÉS KELET-EURÓPAI TEVÉKENYSÉGEI IRÁNYÍTÁSÁBAN

A világ vezető raklap- és konténerbérleti szolgáltató vállalata, a CHEP több változást jelentett be közép- és kelet-európai (KKE) raklapüzletágának irányításában.

Jochen Behr-t a KKE-régióért felelős Country General Manager
Jochen Behr-t a KKE-régióért felelős Country General Manager

Jochen Behr-t a KKE-régióért felelős Country General Managerré (ország-vezérigazgató) nevezték ki. Elődje, Rod Francis nemrégiben a CHEP Pallets UK & Ireland Country General Managereként kapott kinevezést egy négyéves időszakot követően, amelynek során kialakította a CHEP szolgáltatási kínálatát és irányította annak piaci bevezetését a KKE-régió hét új országában.

Jochen Behr öt éve csatlakozott a CHEP-hez, ahol ügyfélszolgálati és stratégiai területeken dolgozott, mielőtt átvette legutóbbi feladatkörét, azaz az európai és globális kiemelt ügyfelekért felelős szervezet irányítását. A CHEP-nél való elhelyezkedése előtt a General Electricnél és a Siemensnél dolgozott különböző pozíciókban és országokban, tapasztalatot szerezve az általános igazgatás, a pénzügyek, az üzletfejlesztés és a projektvezetés területén.

A CHEP európai raklapüzletágának elnöke, James McCarthy így nyilatkozott: „Az ügyfelek részéről mutatkozó kereslet miatt a közép- és kelet-európai piac fontos a CHEP számára, ezért beruházásokat hajtottunk végre, hogy szolgáltatási kínálatunkat itt is kialakíthassuk. Rod kitűnő munkát végzett a jelenlétünk megalapozása terén, most pedig alig várom, hogy Jochennel együtt segíthessek az ügyfeleknek még jobb ellátási láncokat kiépíteni szerte a KKE-régióban.”

A következő potenciális piacra lépés előkészítésének támogatására egy Oroszországért felelős Country General Managert is kineveztek Maciej Kubiak személyében. Maciej Kubiak 2001-ben kezdte pályafutását a CHEP-nél a lengyel üzletág létrehozásával. Majd különféle eszközgazdálkodási, értékesítési és ügyfélszolgálati pozíciókban dolgozott Lengyelországban és a környező országokban, mielőtt elfoglalta legutóbbi tisztségét Lengyelország Country General Managereként.

Ezt a feladatkört most Kinga Di Salvo veszi át, aki emellett továbbra is irányítja a CHEP műveleteit a balti államokban, ahol a Country Leader pozíciót töltötte be. Kinga Di Salvo karrierje a CHEP-nél 2008-ban kezdődött: először az európai kiemelt ügyfelekért felelős vezetőként dolgozott, majd 2009-ben a CHEP lengyelországi üzletágához csatlakozott. Itt különböző vezetői pozíciókat töltött be az eszközgazdálkodás és az ügyfélszolgálat területén.

A CHEP európai raklapüzletágának elnöke, James McCarthy így nyilatkozott: „Sok-sok szerencsét kívánok Jochennek, Maciejnek és Kingának új feladatköreik betöltésében. Izgalmakkal teli időszak ez mind a CHEP, mind a régióban lévő ügyfeleink számára, akiknek igyekszünk segíteni, hogy javíthassák működési hatékonyságukat és csökkenthessék ellátási láncuk költségeit, ezzel párhuzamosan pedig környezeti előnyöket is szeretnénk teremteni a CHEP újrafelhasználási rendszerének köszönhetően.”

A CHEP
A CHEP a visszaváltható és újrafelhasználható, rendszerben kezelt csomagolási megoldások globális piacvezetője: ügyfelei közé tartozik számos világcég többek között a fogyasztási cikkek, a frissáruk, illetve az ital- és az autógyártás piacán. A CHEP szolgáltatása környezeti szempontból fenntartható, az ügyfeleknél pedig növeli a hatékonyságot, ugyanakkor csökkenti a működési kockázatot és az árusérülést. A CHEP több mint 7 500 alkalmazottjával, illetve 300 millió raklapjával és konténerével páratlan lefedettséget és kiemelkedő értéket kínál, és több mint 500 000 ügyfélkapcsolati pontot támogat a világ 50 országában. Ügyfélportfóliónkban olyan globális vállalatok és márkák szerepelnek, mint a Procter & Gamble, a Sysco, a Kellogg’s, a Kraft, a Nestlé, a Ford és a GM. A CHEP a Brambles Limited cégcsoport része. További információért kérjük, látogasson el a www.chep.com-ra.

Forrás: Live PR
.

(Ezt a cikket 233 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock