A CHEP VÁLTOZÁSOKAT JELENTETT BE KÖZÉP- ÉS KELET-EURÓPAI TEVÉKENYSÉGEI IRÁNYÍTÁSÁBAN

A világ vezető raklap- és konténerbérleti szolgáltató vállalata, a CHEP több változást jelentett be közép- és kelet-európai (KKE) raklapüzletágának irányításában.

Jochen Behr-t a KKE-régióért felelős Country General Manager
Jochen Behr-t a KKE-régióért felelős Country General Manager

Jochen Behr-t a KKE-régióért felelős Country General Managerré (ország-vezérigazgató) nevezték ki. Elődje, Rod Francis nemrégiben a CHEP Pallets UK & Ireland Country General Managereként kapott kinevezést egy négyéves időszakot követően, amelynek során kialakította a CHEP szolgáltatási kínálatát és irányította annak piaci bevezetését a KKE-régió hét új országában.

Jochen Behr öt éve csatlakozott a CHEP-hez, ahol ügyfélszolgálati és stratégiai területeken dolgozott, mielőtt átvette legutóbbi feladatkörét, azaz az európai és globális kiemelt ügyfelekért felelős szervezet irányítását. A CHEP-nél való elhelyezkedése előtt a General Electricnél és a Siemensnél dolgozott különböző pozíciókban és országokban, tapasztalatot szerezve az általános igazgatás, a pénzügyek, az üzletfejlesztés és a projektvezetés területén.

A CHEP európai raklapüzletágának elnöke, James McCarthy így nyilatkozott: „Az ügyfelek részéről mutatkozó kereslet miatt a közép- és kelet-európai piac fontos a CHEP számára, ezért beruházásokat hajtottunk végre, hogy szolgáltatási kínálatunkat itt is kialakíthassuk. Rod kitűnő munkát végzett a jelenlétünk megalapozása terén, most pedig alig várom, hogy Jochennel együtt segíthessek az ügyfeleknek még jobb ellátási láncokat kiépíteni szerte a KKE-régióban.”

A következő potenciális piacra lépés előkészítésének támogatására egy Oroszországért felelős Country General Managert is kineveztek Maciej Kubiak személyében. Maciej Kubiak 2001-ben kezdte pályafutását a CHEP-nél a lengyel üzletág létrehozásával. Majd különféle eszközgazdálkodási, értékesítési és ügyfélszolgálati pozíciókban dolgozott Lengyelországban és a környező országokban, mielőtt elfoglalta legutóbbi tisztségét Lengyelország Country General Managereként.

Ezt a feladatkört most Kinga Di Salvo veszi át, aki emellett továbbra is irányítja a CHEP műveleteit a balti államokban, ahol a Country Leader pozíciót töltötte be. Kinga Di Salvo karrierje a CHEP-nél 2008-ban kezdődött: először az európai kiemelt ügyfelekért felelős vezetőként dolgozott, majd 2009-ben a CHEP lengyelországi üzletágához csatlakozott. Itt különböző vezetői pozíciókat töltött be az eszközgazdálkodás és az ügyfélszolgálat területén.

A CHEP európai raklapüzletágának elnöke, James McCarthy így nyilatkozott: „Sok-sok szerencsét kívánok Jochennek, Maciejnek és Kingának új feladatköreik betöltésében. Izgalmakkal teli időszak ez mind a CHEP, mind a régióban lévő ügyfeleink számára, akiknek igyekszünk segíteni, hogy javíthassák működési hatékonyságukat és csökkenthessék ellátási láncuk költségeit, ezzel párhuzamosan pedig környezeti előnyöket is szeretnénk teremteni a CHEP újrafelhasználási rendszerének köszönhetően.”

A CHEP
A CHEP a visszaváltható és újrafelhasználható, rendszerben kezelt csomagolási megoldások globális piacvezetője: ügyfelei közé tartozik számos világcég többek között a fogyasztási cikkek, a frissáruk, illetve az ital- és az autógyártás piacán. A CHEP szolgáltatása környezeti szempontból fenntartható, az ügyfeleknél pedig növeli a hatékonyságot, ugyanakkor csökkenti a működési kockázatot és az árusérülést. A CHEP több mint 7 500 alkalmazottjával, illetve 300 millió raklapjával és konténerével páratlan lefedettséget és kiemelkedő értéket kínál, és több mint 500 000 ügyfélkapcsolati pontot támogat a világ 50 országában. Ügyfélportfóliónkban olyan globális vállalatok és márkák szerepelnek, mint a Procter & Gamble, a Sysco, a Kellogg’s, a Kraft, a Nestlé, a Ford és a GM. A CHEP a Brambles Limited cégcsoport része. További információért kérjük, látogasson el a www.chep.com-ra.

Forrás: Live PR
.

(Ezt a cikket 250 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?