Gazdaság Hírek Közút

Felújítási munkák miatt forgalomkorlátozások lesznek a Pécs-Abaliget összekötő úton

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az országos szinten 34 milliárd forint összértékű útfelújítási munkálatainak keretében felújítja a 6604-es Pécs-Abaliget összekötő út 1,3 kilométeres szakaszát. A munkálatok 2014. március 17-től várhatóan egy hónapon keresztül tartanak majd. A beruházást a megfelelő időjárási körülmények között folyamatosan végzik, hogy minél hamarabb befejeződjön az útrekonstrukció.

Illusztráció – Fotó: Magyar Közút

A 6604-es Pécs-Abaliget összekötő út 1,3 kilométer hosszon újul meg a 4+120 – 5+400-as kilométer szelvények között, a kivitelezési munkálatok 2014. március 17-től indulnak majd a Pécs város lakott területe után kezdődő szakaszon.

A beruházás során az út melletti acél vezetőkorlátot elbontják, a szakemberek az útszakaszt pedig teljes szélességben felújítják, a burkolat marása után a felület újraaszfaltozását is elvégzik a megfelelő forgalomkorlátozások mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a vezetőkorlát hiánya miatt kéri a közlekedőket, hogy fokozottabb figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek a felújításra kerülő útszakaszon.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Forrás: kozut.hu
.

(Ezt a cikket 1508 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .