Hírek Márkahírek Volvo

A Volvo Trucks nyerte a nemzetközi termék dizájn díjat

Az új Volvo FH több ezer nemzetközi terméket győzött le és lenyűgözte a dizájn szakértők testületét, ezzel megnyerte az egyik legrangosabb If termék dizájn díjat.

volvo-fh-T2012_1526
Az új Volvo FH nyerte a tekintélyes If termék dizájn díjat

Az If termék dizájn díj odaítélésével ismerik el a kiemelkedő teljesítményt már több mint 60 éve. Csak a legjobb formaterveket választotta ki a nemzetközi zsűri 17 kategóriában. Az új Volvo FH a szállítmányozási dizájn és speciális járművek kategóriában nyerte el a díjat. Az értékelés szempontjai között volt a formaterv minősége, az innováció mértéke, környezeti hatás, funkcionalitás és biztonság. Fritz Frenkler professzor, a zsűri elnöke elmondta, hogy lenyűgözte a nevezések állandó magas színvonala, az innováció iránti szenvedély és a bátor gyártók megmutatták, hogy folytatják saját tervezési elveiket.

“Ez a díj több év kemény munkáját értékeli és tiszteleg a Volvo Trucks kreativitása és újító szelleme előtt,” mondta Rikard Orell, a Volvo Trucks dizájn igazgatója.

Új Volvo FH belső
Az új Volvo FH belső

Egyedi forma

Az üzemanyag-takarékos technológiával, hatékony ergonómiával, kiváló kezelhetőséggel, passzív és aktív biztonsági megoldásokkal, az új Volvo FH úgy készült, hogy új mércét állítson fel a tehergépjármű iparban, miközben megtestesíti a Volvo örökséget. “Az új Volvo FH tervezésekor, nagy hangsúlyt kapott a dizájn és a teherautó érzelmi aspektusa – valami, ami általában nem kap kiemelt szerepet a haszonjárművek kialakításában,”folytatja Rikard. “Ez azt eredményezte, hogy egy teherautó egyszerre emocionálisan és racionálisan megfelelő jármű a munkára és a pihenésre.”

Megközelítőleg 2000 vendég a nemzetközi dizájn, média, üzlet és politika világából ünnepelte az If díj győzteseit Münchenben, Németországban.

Az ECR88D kompakt kotrógép a Volvo Építőgépektől szintén nyert egy If termék dizájn díjat, így a Volvo Csoport kettős sikerrel büszkélkedhetett.

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 277 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro