Közvilágítási oszlopnak ütközött, majd az árokba hajtott a lengyel kamion Kállósemjénnél

Szombat hajnalban közvilágítási oszlopnak ütközött, majd az árokba hajtott egy lengyel kamion a 4911-es úton, Kállósemjénnél.

Szombat hajnalban egy tisztítószert szállító lengyel rendszámú Scania kamion közlekedett a ködös időben, a 4911-es úton Nyírbátor felől Kállósemjén irányába. Kállósemjénhez érve ( 21-22-es km.szelvényben ) a jármű a forgalomlassító járdasziget melletti elhaladáskor, a csúszós úttesten jobbra letért az úttestről és egy közvilágítási oszlopnak ütközött.

A betonoszlop több darabra tört. A kamion ezután áttért a menetirány szerinti bal oldalba, ahol az árokba hajtott. A balesetben személyi sérülés nem történt. A rakomány is a helyén maradt a megfelelő rögzítés miatt. A műszaki mentéshez a nyírbátori tűzoltók és a rakomány miatt a mobil labor vonult.

A helyszínelés ideje alatt és a délelőtti órákig a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán, váltakozva haladt. A nyírbátori rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit. A kamion mentése a rakomány átpakolása után kezdődhet meg.

További fotók >>

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 430 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!