Hírek MAN Sport

OXXO Racing: Felújítjuk a szállító kamionunkat is

Idén nem csak a versenykamionokat fejlesztjük, elérkezett az ideje, hogy átépítsük a szállító kamionunkat is. Ez a pótkocsi több funkciót is ellát a Truck Race-en, szállítja a versenykamiont, az alkatrészeket és szerszámokat, valamint a csapat lakóhelye is a versenyeken.
Eredetileg is úgy lett megépítve, hogy ezeket a funkciókat képes legyen mind ellátni, de ahogy bővült kis csapatunk, ahogy a két kamion miatt egyre több alkatrésznek és szerszámnak kell beférnie, már nem lehet mindent rendesen bepakolni.

Tavaly kialakult, hogy mennyi mindennek kell beférnie ahhoz, hogy a két versenykamionhoz mindent el tudjunk vinni, így most teljesen szétszedjük a pótot belülről, és átalakítjuk. Mivel a csapat nagy része a pályákon ebben a pótban alszik, úgy kell megoldani a berendezését, hogy üres állapotában megfelelő szálláshely legyen számukra.

Kivülről is fel kell újítani, hiszen a versenyeken erre a pótra épül a szerelősátor, mely alatt állnak a versenykamionok, a futamok között a depóba látogató nézők pedig ezt a pótot látják kívülről. Ráadásul ezt látja egész Európa is, miközben egyik versenyhelyszínről a másikra utazik a csapat.

Mindezt a versenykamionok újjáépítése mellett kell megoldani, de a tervek már megvannak, elkezdődött a felújítás is, csapatunk nem áll meg egy percre sem, hogy a szezonkezdésre minden készen álljon, és nekivághassunk az Európa-bajnoki cím megszerzésének!

Forrás: OXXO Energy Truck Race Team
.

(Ezt a cikket 302 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .