Elgurult és felborult egy teherautó árupakolás közben Semjénházán

Tűzoltók pakoltak ki, majd állítottak kerekeire egy elgurult és felborult teherautót a Zala megyei Semjénházán 2014. február 10-én.

Egy tűzoltó kipakol egy felborult teherautót, mielőtt a kerekeire állítanák, a Zala megyei Semjénházán 2014. február 10-én. A teherautó sofőrjének elmondása szerint a közeli bolt előtti árupakolás közben a jármű eddig ismeretlen ok miatt elgurult, majd a meredek utcában felborult. A balesetben nem sérült meg senki. MTI Fotó: Varga György
MTI Fotó: Varga György

A teherautó sofőrjének elmondása szerint a közeli bolt előtti árupakolás közben a jármű eddig ismeretlen ok miatt elgurult, majd a meredek utcában felborult. A balesetben nem sérült meg senki.

Tűzoltók készülnek a kerekeire állítani egy felborult teherautót a Zala megyei Semjénházán 2014. február 10-én. A teherautó sofőrjének elmondása szerint a közeli bolt előtti árupakolás közben a jármű eddig ismeretlen ok miatt elgurult, majd a meredek utcában felborult. A balesetben nem sérült meg senki. MTI Fotó: Varga György
MTI Fotó: Varga György

Forrás: MTI

(Ezt a cikket 366 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!