Hírek Külföld Márkahírek Volvo

A ‘The Epic Split’-et bemutatták a párizsi Louvre-ban

A Volvo Trucks tesztfilmjét, a ‘The Epic Split’-et, melyet Jean-Claude van Damme mutatott be, már több mint 68 millió alkalommal tekintették meg a YouTube-on a 2013. novemberi bemutató óta. Mostantól pedig már a Musée de la Publicité látogatóinak is elérhető lett a párizsi Louvre-ban.

Louvre-Musée de la Publicité
Louvre-Musée de la Publicité

A múzeum már egy héttel a bemutatás után felvette a kapcsolatot a Volvo Trucks-szal, hogy megkérje a film bemutatásának lehetőségét. A mai naptól pedig minden látogató számára elérhető a múzeum állandó gyűjteményének részeként.

„El vagyunk ragadtatva. Szokatlan, hogy egy múzeumban mutassanak be egy ilyen filmet, de ez is bizonyítja a rendkívüliségét,” nyilatkozta Lars Terling, a Volvo Trucks marketing kommunikációs vezetője.

“Rendkívüli hatással volt a világra”

A Musée de la Publicité – saját állítása szerint – a világ első reklám múzeuma. 1999 óta felépítettek egy reklám gyűjteményt azzal a céllal, hogy megőrizzék azokat kutatási célokra valamint a diákok és a lakosság számára is.

„A világ legbriliánsabb kortárs gondolkodói és művészei közül is sokan részeseivé váltak a reklámozás világának. Tagadhatatlan, hogy ez egy olyan médium, mely óriási hatással van a világra,” mondta Axelle Baroin, a reklámok gyűjtéséért felelős személy a múzeumban.

Innovatív és csodálatos

A múzeum gyűjteményének egy része filmekből áll, melyek különféle kritériumok alapján kerültek kiválasztásra. Axelle Baroin szerint a kiválasztás függ a témától vagy a tervezett kiállítástól, de lehet reflektorfénybe került film, mely óriási sikert ért el vagy több díjat kapott, vagy olyan, ami nagyon erős valamilyen területen, például a történetében, előadásában vagy képeiben.

A „The Epic Split” hamar nagy hatást gyakorolt a múzeumra. Ez egyszerűen nagyszerű. A képek mesések, a gyönyörű a fényképezése. Az ötlet innovatív és támogatja a Volvo Trucks törekvéseit” folytatja Axelle Baroin.

A ‘The Epic Split’ az állandó kiállítás részeként minden látogató számára elérhető lesz, de természetesen a jövő kiállításaiban is szerepelni fog, melyet a múzeum két-három alkalommal tart évente.

Nagyszerű kezdőpont kereskedelmi találkozókon

A ‘The Epic Split’ egy filmszéria része, mellyel az új tehergépkocsikat reklámozzák a Volvo-nál. Minden film az új tehergépkocsik újdonságát emeli ki – a ‘The Epic Split’ a cég innovatív kormányzási technológiájára fókuszál, a Volvo Dynamic Steering-re.

„A ‘The Epic Split’ az eddigi legnagyobb kommunikációs sikerünk, az emberek világszerte újra és újra megnézik. A Volvo hírnevét építi és erősíti a márkát, és a legfontosabb, hogy bebizonyította, ez a film nagyszerű indítása lehet a kereskedelmi találkozóknak” állapította meg Lars Terling.

Tények röviden a Musée de la Publicité-ről

A párizsi Louvre-ban található és a Musée des Arts Décoratifs részét képezi, a Musée de la Publicité reklám példákat gyűjt szerte a világból. A kollekciójukban, a múzeumnak több mint 18,500 film van és még sok más hirdetés (poszterek, promóciós tárgyak, stb.). A múzeum, melyet 1978-tól Musée de l’ Affiche-nak hívtak, az 1990-es években visszaköltözött a Musée des Arts Décoratifs-ba, a Louvre palotába és 1999-ben nyitott meg ismét. Évente 2-3 kiállítást rendeznek.

Még több információ a Musée de la Publicité-ről: http://www.lesartsdecoratifs.fr/

Tények röviden a The Epic Split-ről

A ‘The Epic Split’ melynek főszereplője Jean-Claude van Damme volt, a zenéjét pedig Enya adta, 2013. november 14-én került bemutatásra a Youtube-on. December közepén ez a film volt minden idők leglátogatottabb kereskedelmi autóipari videója. A mai napig a filmet több mint 68 millió alkalommal nézték meg a Youtube-on és szerepelt a médiában szerte a világon.

A ‘The Epic Split’ videó:

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 282 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .