Balesetek Hírek Időjárás Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Buszok, kamionok akadtak el Veszprém megyében

Buszok, kamionok akadtak el a csúszós, jeges úton péntek reggel Veszprém megyében – tájékoztatta a katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-t.

A havas úton elakadt kamiont mentenek a tűzoltók Eplényben 2013. február 13-án. A folyamatos havazás miatt kamionokat nem engednek közlekedni a 82-es számú főúton, Csesznek és Zirc között. MTI Fotó: Nagy Lajos
Korábbi felvétel (Illusztráció)
MTI Fotó: Nagy Lajos

Somlai Lajos, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság ügyeletese elmondta: a 710-es balatoni elkerülő úton Balatonfőkajár közelében egy busz és egy sószóró borult árokba, Szápáron, Balatonfüreden és Csajágon busz akadt el, de senki nem sérült meg.

Mikó Attila, a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy Balatonalmádiban kerítésnek csúszott egy busz három utassal, ott sem sérült meg senki. Csajágon pedig több kamion akadt el a csúszós úton. Hozzátette: útlezárások a balesetek miatt nincsenek a megyében.

Forrás: MTI  (bnb \ bám \ ppd)
.

(Ezt a cikket 400 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!