Hírek MAN Sport

OXXO Racing: Bakó Csaba lett a csapatvezető

Tavaly őszétől a csapat versenymérnöke, Bakó Csaba vette át a csapatvezetői státuszt Jobbágy Ákostól, aki onnantól mint műszaki vezető tevékenykedik. A pozíció váltásra azért volt szükség, hogy Ákos jobban tudjon koncentrálni a műszaki háttér összerakására, amihez rengeteget kell utazni, tárgyalni. Ákos távollétében Csabi fogja össze a csapatot, szervezi a mindennapokat, felügyeli és irányítja a versenykamionok építését, fejlesztését.
Tavaly ősz óta ez kiválóan működik, az új felállásnak szerepe volt a szezon végi sikerekben is, ahol Major Benedek két futamot is nyert, Kiss Norbi pedig az utolsó három időmérőt megnyerte, és sorra hozta a dobogós helyezéseket. A 2014-es szezonnak is így vágunk neki, és bízunk benne, hogy ott tudjuk folytatni a jó szereplést, ahol tavaly abbahagytuk.
A versenykamionok jelenleg darabokban vannak, épülnek be az új fejlesztések, amiket a csapat – pilótáinkkal együtt – a téli időszakban megtervezett. Az építés ezen fázisában nem közölhetünk fényképeket a kamionokról – nehogy ellenfeleink meglessék az újításainkat, de amint olyan állapotban lesznek, elkezdjük publikálni a 2014-es képeket is!

Forrás: OXXO Energy Truck Race Team
.

(Ezt a cikket 291 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .