Kamion ütközött rendőrautóval a 6-os úton, egy rendőr megsérült, az utat lezárták

Egy helyszínelő rendőr megsérült, amikor kamion ütközött rendőrautónak péntek este a 6-os főúton Paks és Dunaföldvár között.

Illusztráció - ORFK felvétele: H. Szabó Sándor (1953-2017)

Egy helyszínelő rendőr megsérült, amikor kamion ütközött rendőrautónak péntek este a 6-os főúton Paks és Dunaföldvár között – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Huszti Gábor elmondta: a rendőrök a főút 84-es kilométerénél egy pályaelhagyásos balesetnél helyszíneltek, amikor az ütközés történt.

A rendőrautó fényjelzéssel leállt az út szélén, a mögötte érkező kamion azonban későn fékezett, így nem tudott megállni, és elsodorta a helyszínelők kocsiját. A járműben két rendőr ült, egyikük könnyű sérülést szenvedett – tette hozzá.

A helyszínelés miatt a 6-os út érintett szakaszát lezárták, a forgalmat az M6-os autópályára terelik, a sztráda az útlezárás ideje alatt az első lehajtóig díjmentesen használható.

Kovács Andrea Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: a kamionból biomassza folyt az úttestre, amelynek eltakarítását a közútkezelő végzi.

Forrás: MTI  (btf \ gtr)

Illusztrációs kiemelt kép: ORFK felvétele: H. Szabó sándor
.

(Ezt a cikket 299 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!