Fuvarpiac Hírek Kommunikáció és Informatika

TimoCom: Egy kézben elfér az európai fuvarpiac

Már egy ideje elérhető a TimoCom fuvarpiaci barométer alkalmazása okostelefonokra. A legutóbbi nagyobb frissítés számos új funkciót tartalmaz. Ez azonban nem minden – ingyen elérhető a TimoCom fuvarpiaci alkalmazása!

Az alkalmazása indítása után rögtön látja az ember, hogy sok minden megváltozott. Egy példa a sok közül: az országviszonylatok közötti raktér- és fuvarajánlat kapcsolatot is megmutatja. A kiválasztási lehetőségeket ezen a ponton bővítettük. Így már az összes ország viszonylatát ki lehet választani. Az előző verzióban csak egyes országokból Európába mutató viszonylat volt kiválasztható.

Integrált fuvarpiaci tendenciák
Teljesen új funkció: a régebbi adatok is megjeleníthetők. A TimoCom fuvarpiaci barométer alkalmazás aktualizált változata grafikusan megjeleníti az elmúlt három év százalékos adatait. Az ártárgyalásoknál az alkalmazást használók előnyben lesznek, hiszen nemcsak a jelenlegi piaci helyzetet tudják felmérni, hanem hosszútávon is tudnak következtetni a tendenciákra.
A TimoCom fuvarpiaci barométer alkalmazással teljes rálátásuk lesz a fuvarpiacra. A statisztikák és grafikonok mellett vannak még meglepetések. Az hírek szekcióban értesülhetnek a felhasználók – szóban és képben – a szakma újdonságairól: bárhol, bármikor.

Fókuszban a piaci helyzet
A fuvarpiaci barométert használók azonnal profitálhatnak a számos piaci adat ismeretében, melyet a TimoCom, az európai piacvezető fuvar- és raktérbörze szolgáltatója, bocsát mindenki rendelkezésére. Az adatok a napi 85,000 felhasználó által megosztott, 300,000 fuvar- és raktérajánlatból származnak, melyet rendszer valós időben értékel, majd továbbítja az okostelefon kijelzőjére. A kis szoftverből egy olyan piaci ár meghatározásához alkalmas eszközt kapunk, amellyel minden alkalmazást használó rögtön reagálhat a fuvar- és raktérajánlatokra.

Forrás: TimoCom
.

(Ezt a cikket 273 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .