Röviddel több mint tíz hónappal a DACHSER akvizícióját követően a spanyol Transunion S.A. légi és tengeri fuvarozási társaság teljes egészében beépül a globális logisztikai szolgáltatók közé. 2014. január 1-jével a társaság DACHSER Spain Air & Sea Logistics, S.A.U. néven folytatja működését.

Thomas Reuter DACHSER Air & Sea Logistics üzletágának vezetője és Federico Camáñez a Transunion vezérigazgatója

Az arculatváltás a Transunion előző leányvállalataira is vonatkozik. A névváltoztatás már végrehajtásra került Törökországban (DACHSER Turkey Hava ve Deniz Tasimaciligi A.S. elnevezéssel) és Peruban (DACHSER Peru S.A.C. elnevezéssel). Az argentín telephely pedig DACHSER Argentina S.A. név alatt 2014. január 1-től kezdi meg működését.

“A légi és tengeri fuvarozási üzletág is már átlépte a határokat. A kiemelt ügyfelek olyan logisztikai szolgáltatókkal kívánnak együttműködni, akik világszerte magas színvonalú szolgáltatásokat és minőségi előírásokat biztosítanak” – mondja Thomas Reuter, a DACHSER Air & Sea Logistics üzletágának vezetője.

Federico Camáñez, a Transunion vezérigazgatója és – és aki egyben 2014. január 1-jétől a DACHSER Spain Air & Sea Logistics, S.A.U. Country Managere – hozzáteszi: “Cégnevünkkel is szeretnénk kiemelni, hogy most már a DACHSER 160 légi és tengeri fuvarozási helyszínt magába foglaló hálózatába tartozunk. Ez a kibővített, globális hálózat elsősorban ügyfeleink számára lesz előnyös.”

A több mint tizenöt éves együttműködést követően a DACHSER 2013 januárjában szerezte meg a Transunion társaságot. 2012-ben mintegy 100 millió eurós árbevételt realizált a spanyolországi Valenciában székhellyel rendelkező családi vállalkozás.

Forrás: LIEGL & DACHSER
.

(Ezt a cikket 259 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?